Líbí se ti retro? Tyto Vintage tašky jsou vyrobeny pro vás

Někteří milují modernost a vždy sledují trendy, jiní … milují retro a vintage modely, které připomínají staré časy. Pokud patříte do poslední skupiny, podívejte se na nabídky Vintage kabelek, které najdete v e-shopu paní Torbalská! Možná se vám bude líbit jeden z nich a vy půjdete nakupovat.

Prémiová třída ve vintage stylu

Zde je Vintage kabelka, kolem které není možné projít lhostejně. Stylová a krásná kožená taška značky Vittoria Gotti. Její jedinečný design vám umožní vytvořit s ní krásné a neobvyklé obrazy pro každou příležitost.

Taška je také velmi praktická a prostorná – uvnitř ní najdete kapsy, které budou užitečné pro různé potřebné zoubky. Měli byste také věnovat pozornost vysoké kvalitě materiálu, ze kterého je vyroben. Bezpochyby vás tato Vintage taška bude doprovázet po mnoho ročních období a ohromit svým kouzlem. Je k dispozici v několika barvách: šedá, čokoládová a tmavě modrá. Vyberte si svůj oblíbený!

Retro jemnost

Zde je další kabelka, která je skvělá pro ty, kteří milují retro. Tento jedinečný shopper z pravé kůže má jemný styl, velkou kapacitu a provedení z nejkvalitnějšího materiálu. Unikátní ražba mu dává jedinečnost a prolamovaný vzor přitahuje pozornost. Je ideální pro Boho styl, retro a vinobraní. Určitě ji budete milovat!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *