Nové výrobky z letní kolekce v obchodě Paní Kabelkové

Co je nového v obchodě Pani Kabelkova? Kabelky a batohy, od kterých neodtrhnete oči. Chcete se o tom přesvědčit sami? Prohlédněte si níže uvedené skvosty a vyberte si ten, který vás chytne za srdce.

Kabelka nebo batoh?

Nemusíte si vybírat – univerzální kabelka a batoh se bude hodit stejně dobře dámám, které ocení pohodlnou a praktickou kabelku nebo prostorný batoh. Tento model od společnosti Hernan kombinuje obě funkce, a proto je tak všestranný. Můžete si ji hodit na záda jako batoh nebo ji připevnit na nastavitelný popruh a nosit jako kabelku. Pokud oceňujete jedinečné gadgety, které kombinují styl s praktičností, je to pro vás ideální volba.

Prostorná kabelka na různé drobnosti

Pokud hledáte kabelku, do které snadno uložíte vše, co potřebujete, vyberte si tuto prostornou nákupní tašku značky Hernan. Snadno se do něj vejde formát A4 a díky kapsám si do něj můžete uspořádat všechny nezbytnosti. Taška se vyznačuje také univerzálním designem a pečlivým zpracováním z ekologické kůže. Vysoká kvalita výrobku vám umožní užívat si ho po mnoho sezón.

Okouzlující batoh s nádechem elegance

Nebo snad chcete zkombinovat sportovní styl s nádechem elegance? Tento všestranný batoh to jistě dokáže. Je vyrobena z ekologické kůže a hodí se ke sportovnímu i elegantnímu oblečení. Sáhněte po něm každý den a ciťte se pohodlně a uvolněně.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *