Která kabelka je ideální na podzim?

Podzim se stal realitou a s ním i touha upravit svůj šatník. Kromě teplejšího oblečení se vyplatí vsadit i na další doplňky. Podívejte se na inspiraci níže a vyberte si model v obchodě Pani Kabelkova!

Co říkají trendy?

Podle trendů letošního podzimu se můžete vyřádit s různými modely kabelek. Pokud si ceníte pohodlí a prostorných tašek, vyberte si shopper bag, který je jedním z nejmódnějších doplňků této sezóny. Existují i elegantnější modely, které místo pásku používají řetízek. Je na vás, abyste se rozhodli, který trend je pro vás zajímavější.

Nejdříve kapacita

Pokud je pro vás kapacita tašky prvořadým hlediskem, rozhodně si vyberte tašku shopper. Můžete si vybrat z různých modelů shopperbagů a přizpůsobit vzhled tašky svým představám. Dobrou volbou je také kožená nákupní taška. Kromě její kapacity a skvělého vzhledu získáte také model kabelky, který je mimořádně odolný a vydrží nepoškozený po mnoho sezón.

Co třeba kabelka s řetízkem?

Ukazuje se, že kabelka s řetízkem není módní výstřelek, ale móda, která se udrží delší dobu. Kabelka s řetízkem na podzim je závan čerstvého vzduchu, který dodá vašemu podzimnímu kabátu eleganci. Nemusíte je nosit jen na večer – hodí se i ke každodennímu oblečení, které chcete rozbít zajímavým doplňkem.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *