Dámská obuv za nižší cenu! Nenechte si ujít

Chybí ve vašem šatníku výjimečná obuv na nadcházející jaro a léto? V internetovém obchodě Paní Kabelkové najdete nejen jedinečné kousky pro každou sezónu, ale také koupíte dámskou obuv za nižší cenu. Najděte si pár pro sebe!

Perfektní espadrilky na léto

Sníte o dokonalých botách na léto? Podívejte se na tyto roztomilé espadrilky! Jsou vyrobeny z měkkého eko-semiše, bez námahy padnou na každou nohu a vypadají nesmírně stylově. Tento model skvěle doplní váš každodenní outfit – kombinujte tyto boty s džínami, šortkami i letními šaty. Espadrilky v jemném fialovém odstínu jsou stylové a decentní.

Dravé sandály

Nebo snad máte zálibu v elegantních dámských sandálech a model od značky Bellucci vás oslovil? Podívejte se na tyto jedinečné sandály, zejména pokud rádi vynikáte. Vysoký jehlový podpatek pomůže zeštíhlit vaši nohu, zatímco průhledný pásek dodá lehkost. Hnědé boty s leopardím vzorem jsou trendy pro ženy, které rády vynikají. Jejich netradiční styl vám umožní hrát si s módou a vytvářet jedinečné looky.

Ležérní boty

Zde jsou ležérní boty, které dodají vašemu stylingu rockerský nádech. Tyto kozačky jsou po celou dobu soudržné – tenké pásky uprostřed svršku, vyšlapaná podrážka – na každém detailu záleží! Boty v zemité barvě se hodí k mnoha stylům. Budete je chtít nosit každý den a nikdy se s nimi nerozloučíte!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *