Velikonoční dárek pro ni – co koupit?

Svátky se rychle blíží a s nimi přichází dilema: jaký velikonoční dárek jí koupit? Pokud stále nemáte nápad, co pořídit své mamince, tchyni, partnerce nebo kamarádce, zde je několik návrhů z obchodu Paní Kabelkové. Elegantní, stylové a především za super ceny!

Velikonoční dárek pro ni – elegantní peněženka

Dámská peněženka je bezpochyby doplňkem, po kterém denně sáhne každá žena. Pokud tedy chcete vsadit na praktický dárek, který neskončí na dně šatníku, vyplatí se zvolit právě tento doplněk. Výhodou peněženkového dárku k Velikonocům je, že je zabalen v elegantní krabičce. Díky tomu vypadá nápadně a na obdarovaného jistě udělá dojem.

Jelikož jdou Velikonoce ruku v ruce s jarem a hezkým počasím za oknem, doporučujeme zejména dámské peněženky v zářivých barvách. Skvěle se budou hodit odstíny červené, žluté nebo zelené.

Velikonoční dárek pro ni – dámská kabelka

Říká se, že existují dva typy žen – ty, které mají v šatníku spoustu párů bot, a ty, které vlastní spoustu kabelek. Pokud víte, že vaše maminka, tchyně, kamarádka nebo partnerka patří do té druhé skupiny, pak bude bezpochyby nejlepším nápadem dárek v podobě dámské kabelky. Navíc období, do kterého Velikonoce spadají, je příznivé pro změnu šatníku ze zimního na jarní a letní. Překvapte tedy ženu, která je vám blízká, krásnou kabelkou s květinovým motivem nebo v zářivých barvách. 

Velikonoční dárek pro ni – dárkový poukaz

Nejste si jisti, zda je pro vás některý z výše uvedených tipů ten pravý? Pak zvolte dárkovou kartu! Je to skvělá alternativa k takzvanému dárku v obálce. Dárkové karty můžete zakoupit v různých cenových relacích a vaše blízká osoba si může sama vybrat ten správný produkt. Je to nejbezpečnější typ dárku bez rizika, že se někomu netrefíte do vkusu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *