Dámské kabelky v boho stylu – tyto modely musíte mít v létě 2023!

Jarně-letní sezóna je obdobím, kdy měníme svůj šatník o 180 stupňů. Tehdy saháme po lehkém a vzdušném oblečení, které dokonale koresponduje s počasím za oknem. Slunečné počasí však můžeme podtrhnout nejen správným oblečením, ale také doplňky, které každý outfit doplní a dodají mu „wow“ efekt. Zejména kabelky v boho stylu – prohlédněte si modely, které promění váš outfit!

Kabelky s třásněmi – doplněk každé bohémské dívky!

První, co vás napadne, jakmile si představíte boho styl, jsou dlouhé střapce. Zdobí mnoho oděvů spojených s tímto trendem a dodávají jim punc originality.  Často jsou k vidění například na kardiganech, sukních, halenkách a semišových bundách. Střapce se výrazně objevují také na dámských boho kabelkách, které nelze přehlédnout. Boho kabelky s třásněmi jsou vzdušné, krásně se vlní ve větru a hodí se k lehkým šatům i džínům, když se venku trochu ochladí.

Dámské kabelky v boho stylu – ultralehké z ratanu!

Dámská kabelka v boho stylu z ratanu je hitem letní sezony! Proč si ji pořídit. Ratanové kabelky se vyznačují ultralehkostí a pečlivým výpletem, který vytváří zajímavou strukturu. Vypadají proto skvěle v kombinaci s maxi šaty, stejně jako s džínami nebo lněnými šortkami. Ratanové boho tašky jsou také nepostradatelným doplňkem na cesty k moři. Snadno do nich vložíte ručník, vodu a knihu a můžete vyrazit na pláž!

Kožená boho kabelka – nejen na léto!

Pokud však hledáte kabelku v boho stylu, po které sáhnete nejen v létě, ale i v dalších ročních obdobích, sáhněte po kabelce z přírodního semiše. Semiš je s bohémským stylem neodmyslitelně spjat a bude dobře fungovat i v pozdním podzimu. Koneckonců přírodní kůže je nadčasová a odolná, takže si můžete být jisti, že se neopotřebuje. Tuto boho koženou kabelku můžete kombinovat jak s šaty, tak s podzimními outfity – skvěle se bude hodit k ramoneskám, džínům a botám na plochém podpatku!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *