Plážová taška pro nadcházející sezónu

Konečně to tu za chvíli bude – tolik očekávané letní prázdniny. Sluníčko, volné dny, bezstarostnost a… pláž. A když pláž, tak i plážová móda, která je trochu jiná než ta, kterou vidíte ve městě. Co byste si měli vzít s sebou na pláž? Samozřejmě správnou plážovou tašku, nejlépe takovou, která se hodí i pro mnoho dalších příležitostí. Prohlédněte si zajímavé modely plážových tašek, které jsou k dispozici v internetovém obchodě Paní Kabelkové, a vyberte si svého favorita.

Ratanová poštovní taška

Zde je dámská poštovní taška z ratanu, která se bude dobře hodit do plážových podmínek. Je lehká a prostorná, takže se do ní vejdou všechny vaše nezbytnosti. Lehký materiál nezatíží váš vzhled. Tašku můžete nosit uchopením za krátké ucho nebo pomocí dlouhého popruhu. Vyberte si, co je pro vás nejpohodlnější. Skvěle se bude hodit ke splývavým šatům a espadrilkám. Tato tmavě béžová poštovní kabelka je univerzální a osvědčí se v mnoha situacích. 

Originální dámský batoh

Co takhle zvolit místo kabelky plážový batoh? Tento návrh osloví ženy a dívky, které ocení netradiční řešení. Na první pohled zaujme vzor plameňáka, který se osvědčí v kombinaci s letním a vzdušným oblečením. Batoh v podobě tašky je módním a pohodlným doplňkem, který pojme spoustu užitečných věcí na pláž. Zelený odstín tohoto doplňku oživí vaše outfity.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *