Roztomilé kufry pro dívku a chlapce

Není jen dospělým důležité, aby vypadali hezky a harmonicky a měli kufřík, který se jim líbí. I děti stále odvážněji vybírají své doplňky. Podívejte se na dětské kufry, které jsou k dispozici v internetovém obchodě Pani Kabelkova, a vyberte ten, který nejlépe odpovídá vašemu malému.

Růžová a roztomilá

Tento roztomilý a jedinečný kabinkový kufr od firmy Madisson okouzlí mnoho dětí. Má pohádkový vzor a ve spojení s odolným, ale lehkým materiálem bude trefou do černého. Je to ideální kufr pro děti, které jdou na tábory, letní pobyty nebo výlety s rodiči. Bude skvělý pro děti předškolního i školního věku.

Pro chlapce, ale nejen pro ně

Tento kufr naopak uchvátí srdce nejen mnoha chlapců, ale i malých darebáčků. Sportovní motiv, módní design a lehký a odolný materiál jsou výhody tohoto malého kufru. Osvedčí se během cest autem, autobusem, vlakem nebo letadlem. Pojme všechno, co je nejdůležitější, a díky tomu, že není příliš velký a těžký, poskytne pocit nezávislosti malému cestovateli.

Stylový kufr

Nebo snad máte na mysli stylový kufr, který se zalíbí dítěti? Tato kabinková taška se osvědčí jak pro nejmladší, tak i starší děti. Vyniká trvanlivým materiálem, lehkostí a nadčasovým designem. Must have pro každé cestující dítě.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *