Jakou kabelku si vybrat k ramoneskám?

Přemýšlíte, jakou kabelku zvolit ke svým ramoneskám? Hledáte dokonalé doplňky pro vytvoření trendy rockerského vzhledu? Jste na správném místě – připravili jsme pro vás několik praktických tipů. Podívejte se, který outfit nejlépe podtrhne vaši barevnou osobnost a charisma!

Jaká kabelka se hodí ke kožené bundě?

Pokud si potrpíte na rockový styl, sáhněte po kožené bundě. Zkombinujte ji s bavlněným tričkem, džínami a botami na jehlovém podpatku. Přemýšlíte, jaká kabelka podtrhne tento styl?

K nonšalantnímu každodennímu outfitu se skvěle hodí světlá, prostorná shopper kabelka. Ujistěte se, že se vám do ní vejdou klíče, peněženka, telefon, pero, kapesníčky a rtěnka, případně velká poštovní taška. Chcete-li zůstat v rockovém duchu, vyberte si model s kovovými akcenty, kamínky nebo cvočky.

Kdo říká, že se sako nehodí k ženskému vzhledu? Navrhovaná bunda dodá každému outfitu originální nádech. Vyberte si kreaci s květinovým potiskem a volánky. Nadčasový kousek do šatníku vnese rebelskou atmosféru a v kombinaci s romantickými šaty poskytne dokonalou rovnováhu. Pokud jde o kabelky, doporučujeme malou poštovní kabelku s jemným zlatým lemováním a jemným řetízkem.

Která kabelka pro fanouška silného zvuku?

Černá ramínková bunda je jedním z těch kousků šatníku, které vám umožní vytvořit originální styl. Slaďte ji s kostkovanými kalhotami chinos, černým rolákem a bílými teniskami. Tento komplet se skvěle hodí do městské atmosféry. Doplňte ji černou shopper taškou se zlatými akcenty – podtrhnete tak svůj skvělý vkus.

Bunda se skvěle hodí k černým květinovým šatům ke kolenům. Komplet doplňte černými lodičkami na jehlovém podpatku nebo jehlovými botami a šedou taškou přes rameno. Chystáte se na nákupy nebo snad vyřizujete neodkladné záležitosti ve městě? Jste v časové tísni a nemáte čas vytáhnout ze šatníku vše, co potřebujete, abyste sestavili originální vzhled? Pak se řiďte naší radou! Zvolte nadčasové ramonesky, modré džíny a šedý pletený svetr. Černé kalhoty dodají outfitu rebelský nádech, ale modré kalhoty se hodí spíše na každodenní nošení. Pokud hledáte pohodlí, zvolte své oblíbené tenisky nebo, pokud je počasí méně vstřícné, kotníkové boty.

Vzhled doplňte černým batohem nebo nákupní taškou na drobnosti. Tento jednoduchý doplněk je módní, praktický a stylový – a co je důležité, neodvádí pozornost od ramínek. Pokud jde o svetr, držte se šedé barvy. Je to neutrální barva, která sluší každému typu krásy a zároveň vyzdvihne koženou bundu do popředí.

Jak si vybrat tašku na večírek?

Hledáte nápad na rockový styling? Pak si vyberte kabelku s výraznými kovovými uchy nebo stříbrným řetízkem místo pásku. Chystáte se na rande a chcete zapůsobit na svou druhou polovičku? Zvolte módní spojkovou kabelku z hadí nebo krokodýlí kůže. Pokud ráda upoutáte pozornost, můžete ji nosit i neformálně.

Chystáte se do klubu, na firemní akci nebo na domácí večírek? Zajímá vás, která kabelka se nejlépe hodí k Ramones? Zvolte prošívanou nebo lakovanou spojkovou tašku – nejlépe se stříbrným nebo zlatým řetízkem.

Jak vypadat?

Hledáte nápady na nonšalantní styling? Pak ve svém šatníku potřebujete černou koženou bundu, která vám vše usnadní. Pomůže vám vytvořit trendy neotřelé outfity, které vám dodají sebevědomí. Chcete-li získat další stylové body, sáhněte po černých šněrovacích botách na ploché podrážce. K tomuto vzhledu se skvěle hodí černá kabelka s mašlí nebo střapci.

Kožená bunda je mimořádně univerzální a lze ji nosit k mnoha příležitostem. Ať už se chystáte na rande, na nákupy nebo s přáteli, můžete ji nosit. Zajímá vás, co se k bundě hodí? Chcete se cítit módně, sebevědomě a přitažlivě, ale zároveň to nechcete přehánět?

Zvolte černé lodičky v tubě a boty na platformě. Chcete-li vzhled trochu zjemnit, zvolte jemné šperky a malou květinovou kabelku. Pokud jde o trička, buďte odvážní a zvolte model s potiskem. Tmavé tričko zdůrazní rockerský charakter outfitu, ale můžete zkusit i bílý top. Tím vnesete zajímavý kontrast a přitáhnete pozornost k nápisu. Pokud venku není příliš dobré počasí, oblečte si roztomilou čepici s bambulí.

Styl Ready-to-Wear pro každodenní nošení

Na sociálních sítích se vedou vášnivé debaty o tom, zda se kožená kabelka hodí k obyčejným koženým ramínkům. Mnozí odborníci tvrdí, že semišová kabelka nebo bavlněná taška by v tomto případě fungovala lépe. Pokud si potrpíte na ostrý styl, zvolte model s hadí kůží.

Kožená bunda se skvěle hodí ke vzdušným šatům nebo plisované sukni a bílé halence. Záleží jen na vás, zda se rozhodnete pro ostrý, nebo ležérní vzhled. Pokud se vám líbí první možnost, zvolte černou spojkovou tašku se stříbrnými doplňky. Nebo možná hledáte kabelku, která se bude hodit k dívčímu a decentnímu outfitu? Vyberte si malou dopisní tašku s mašlí nebo roztomilý kufr ve vintage stylu. Chcete-li podtrhnout romantiku svého vzhledu, sáhněte po doplňcích v pastelových barvách. Poohlédnout se můžete také po zelené, žluté nebo mátové květinové tašce.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *