Novinky v obchodě Pani Kabelkova – kabelky ideální na léto!

Za okny je stále tepleji a slunečněji a dny se prodlužují. Je tedy ideální chvíle osvěžit svůj šatník stylovými doplňky. V obchodě paní Kabelkové najdete nejnovější kolekci dámských kabelek navržených tak, aby bez problémů doplnily váš letní vzhled. Prohlédněte si krásné novinky, které budou senzační pro letní sezónu.

Novinka od Paní Kabelkové – poštovní kabelka

Tato růžová poštovní kabelka se bude krásně hodit k vašim letním outfitům. Byla vyrobena výhradně z odolného materiálu, díky čemuž je neuvěřitelně lehká a zároveň pevná. Má univerzální styl, takže ji snadno sladíte s každodenním oblečením. Dámská poštovní kabelka zaujme také svým praktickým designem. Zamilujete si ji pro její funkční kapsy (5 na vnější straně, 3 uvnitř) a dlouhý popruh, který si můžete nastavit podle potřeby.

Novinka v obchodě Paní Kabelkové – velká nákupní taška

Tato všestranná dámská kabelka značky Hernan je nezbytným doplňkem pro každou každodenní vycházku. Je vyrobena výhradně z pevné ekologické kůže, díky čemuž je odolná a nadčasová. Skvěle se hodí do práce i na nákupy. Její praktická velikost vám umožní pojmout všechny vaše nezbytnosti, aniž by opticky zahltila celý váš outfit. Taška má navíc jemnou, světle béžovou barvu, která dodá lehkost každé letní stylizaci.

Novinka v obchodě Pani Kabelková – drobná dopisní taška na drobnosti

Malá, tvarovaná, ideální na drobné předměty – to je malá dámská psaníčko od značky Herisson! Je vyrobena výhradně z ekologické kůže, což znamená, že vydrží několik sezón. Zamilujete si ji především pro její velikost S, která pojme nejdůležitější drobnosti a zároveň dodá lehkost vašemu oblečení. Skvěle doplní letní šaty a díky své zářivé barvě jim dodá výraz.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *