Klasické dámské kabelky – tyto modely nesmí chybět v žádném dámském šatníku!

Existují kabelky, které nikdy nevyjdou z módy. Vypadají elegantně, hodí se k mnoha outfitům a zaujmou svým nadčasovým designem. Jedná se o klasické dámské kabelky. Na rozdíl od luxusních modelů jejich krása nikdy nevyjde z módy a můžete po nich bez obav sáhnout po mnoho sezón. Pokud jste příznivci noblesy, minimalismu a elegance, je nutné se seznámit se 3 spolehlivými návrhy z obchodu Paní Kabelkové!

Klasická taška přes rameno – ideální do práce

Tato klasická dámská kabelka od společnosti David Jones je model, po kterém budete sahat každý den. Je štíhlý a kompaktní, ale přitom prostorný. Najdete v něm dostatek místa pro všechny užitečné doplňky, jako jsou klíče, telefon nebo peněženka. Zamilujete si ji také pro její pečlivé zpracování z ekologické kůže a pro její pohodlí – má dlouhý řemínek, který si můžete nastavit podle libosti! Jeho předností je však především nadčasový styl. Jednotná struktura, tlumené barvy a univerzální tvar. Díky tomu se kabelka hodí k různým outfitům a vždy jim dodá nádech elegance!

Klasická poštovní kabelka – kabelka pro každou příležitost

Nebo jste příznivcem malých dámských kabelek? Takovou, která nebude zatěžovat vaši image, ale zároveň pojme vaše nejdůležitější doplňky? Pokud ano, tato italská kožená brašna od prestižní firmy Vittoria Gotti splní vaše očekávání! Je k dispozici ve střední velikosti M, ideální pro uložení peněženky, telefonu a klíčů. Nejvíce však tato taška vyniká vysoce kvalitní zrnitou kůží v kombinaci s klasickým designem. To pravé pro každý den, večer s přáteli nebo na rande!

Klasická dámská kabelka – elegance ve velikosti XL

Pokud patříte mezi ženy, které rády vypadají elegantně bez ohledu na situaci, pak se vám tato klasická kožená kabelka italské značky Vittoria Gotti bude skvěle hodit. Jedná se o elegantní kabelku navrženou pro velikost XL – abyste po ní mohli sáhnout jak do práce, tak na nákupy nebo obchodní schůzku. Kabelka na sebe navíc upozorňuje pečlivým zpracováním. Kvalitní přírodní kůže se vzorem aligátora, tři vnitřní přihrádky, pohodlné zapínání, ucho a řemínek… nechte se okouzlit a sahejte po ní každý den!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *