Styling na Valentýna? Pouze s červenou kabelkou

Každý rok v únoru se svět zblázní do lásky. Láska je všude – na internetu, na ulicích, v kinech i v restauracích. A nechybí ani v internetovém obchodě Paní Kabelkové, kde ji najdete v podobě krásné červené kabelky. Projděte si naše návrhy a najděte ten nejlepší pro vás.

Kožená brašna v červené barvě

Červená kožená dopisní kabelka je skvělým řešením pro blížící se svátek zamilovaných. Návrh od Vittorie Gotti může být dokonalým doplňkem vašeho stylu. Jedná se o univerzální návrh, který se bude hodit ke klasickým i ležérním outfitům. Taška velikosti M pojme všechny potřebné věci a zajistí pohodlí. Červená kabelka je ženský doplněk s dalšími výhodami. Jednou z nich jsou 3 praktické kapsy, další je dvojité zapínání a dlouhý popruh. Tuto kabelku si zamilujete a budete ji chtít nosit s sebou nejen na Valentýna.

Funkční a módní červená kabelka

Pokud naopak dáváte přednost velkým, sbalitelným taškám před poštovními kufry, pak by tento design od společnosti Herisson měl splnit vaše očekávání. Je vyroben z lesklého materiálu s výrazným vláknem. Jedná se o velmi lehké a stylové řešení, které dodá módní nádech vašemu každodennímu a neformálnímu oblečení. Skvěle doplní váš valentýnský styling – tašku můžete nosit v ruce nebo na zádech díky přiloženým popruhům. Oceníte jeho všestranný charakter a krásnou barvu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *