Může být dámská kabelka příručním zavazadlem?

Letní sezóna je stále v plném proudu, a to znamená jediné – prázdninové výlety. Jedním z nejčastějších dopravních prostředků, které v tomto období využíváme, je letadlo – zejména při cestách do zahraničí. Mnoho z nás si proto před cestou klade odvěkou otázku: Jakou kabelku si mohu vzít do letadla jako příruční zavazadlo? V tomto článku rozptýlíme všechny pochybnosti!

Příruční zavazadlo do letadla – jaké rozměry?

Příruční zavazadlo je jinak známé jako osobní zavazadlo, které se musí pohodlně vejít pod naše sedadlo v letadle. Každá letecká společnost má své vlastní požadavky na příruční zavazadla, které se mohou lišit o několik centimetrů. Níže jsou uvedeny maximální rozměry příručního zavazadla, které vyžadují vzorové letecké společnosti:

– Ryanair: 40 cm x 20 cm x 25 cm

– Wizzair: 40 x 30 x 20 cm

Kterou dámskou kabelku se vyplatí vzít si s sebou do letadla? Zde je několik návrhů z obchodu Paní Kabelkové, které vás během cesty nikdy nezklamou – jsou prostorné, lehké a vejdou se do limitu stanoveného leteckými společnostmi!

Víceúčelový dámský batoh – ideální jako příruční zavazadlo

Při cestování je prioritou pohodlí, a proto je univerzální dámský batoh skvělým řešením. Můžete ji pohodlně nosit na zádech a zároveň si odlehčit ruce, abyste v nich mohli mít například důležité dokumenty při odbavení.

Dámské batohy se navíc vyznačují tím, že jsou štíhlé a zároveň sbalitelné. Batoh tak můžete snadno uložit pod sedadlo v letadle a mít v něm například kosmetickou taštičku, knihu nebo svačinu. Dámský batoh je dokonalým společníkem na cesty, na kterého je spolehnutí! A díky široké nabídce batohů v obchodě Paní Kabelkové si můžete vybrat takový, který se hodí k vašemu stylu… buď elegantní, nebo sportovní!

Dokonalá taška do letadla

Pokud však patříte mezi příznivce dámských kabelek, vyplatí se sáhnout po kabelce s funkcí batohu. Proč? Můžete si ho pohodlně přehodit přes rameno, ale pokud si potřebujete uvolnit ruce, můžete si ho kdykoli dát na záda – to vše díky nastavitelným rukojetím, které mohou sloužit i jako popruhy. Jedná se o funkční model, který rozhodně zpříjemní každou cestu a přizpůsobí se individuálním preferencím. Kromě toho se samozřejmě vejde do požadovaných rozměrů a je sbalitelný – snadno do něj uložíte užitečné drobnosti, bez kterých se žádná cesta neobejde (knihu, kosmetickou taštičku, suché zásoby nebo malý notebook).

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *