Jak se nosí ledvinová taška?

Před námi je léto a s ním i delší cesty, výlety mimo město nebo dokonce městské eskapády. V každé z těchto situací je nejdůležitější, abyste se cítili v pohodě a měli volné ruce. Ledvinový vak vám s tím jistě pomůže. Jak ho nosit a jaký si vybrat? Podívejte se na inspiraci a najděte si dokonalý model v obchodě Paní Kabelkové!

Ledvinka nošená na boku

Jedná se o jeden z nejpoužívanějších patentů, který používají i influenceři. Ledvinku upevněnou kolem boků lze považovat za opasek a k jejímu zapnutí použít poutka kalhot nebo sukně. Je to skvělý způsob, jak mít vše po ruce a zároveň zůstat stylový. V tomto stylu je ledvinka nezbytnou součástí oblečení a vypadá jako módní doplněk.

Ledvinka nošená na zádech

Pokud máte rádi neobvyklá řešení, můžete ledvinu nosit i na zádech. Můžete se tak cítit v pohodě a zároveň vyčnívat z davu. Je také skvělým řešením pro dámy, které jsou příznivkyněmi batohů a hledají zajímavou alternativu k batohu menších rozměrů na léto.

Ledvinka nošená kolem pasu

A nakonec klasika, ledvinka v pase. Často používaný patent i pro ty, kteří nechtějí další zapínání v linii boků. Pásový cincher vám umožní zeštíhlit a upravit proporce pasu. Můžete ji použít jako pásek a nosit ji nejen ke sportovnímu oblečení, ale také k šatům a kombinéze.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *