Ať dovolená trvá celý rok – letní modely nejsou jen na léto

Chcete si uchovat léto ve svém srdci po celý rok? Nebo nejen ve svém srdci, ale i ve svém stylu? Podívejte se na doplňky, které využijete na letní dovolené i mimo ni. Který se stane vaším oblíbeným? Všechny najdete v internetovém obchodě Paní Kabelkové.

Boho batoh

Lehký dámský batoh, který je ideální pro každodenní použití? Styl boho je oblíbený v létě, ale nejen v něm. Tento batoh od Davida Jamese se bude dobře hodit i po skončení léta. Dámský batoh je vyroben z vysoce kvalitního materiálu v kombinaci s ekologickou kůží. Díky tomu je lehký a doplní váš styling. Velikost M vám zase umožní uložit do ní všechny nejpotřebnější věci. 

Ratanová listonoška kabelka

Ratanová dámská listonoška David James se stane praktickým a stylovým doplňkem. Je prostorný, lehký a velmi praktický. Má krátkou rukojeť a dlouhý popruh, takže ji můžete nosit podle libosti. Kombinujte je se vzdušnými šaty a na podzim přes ně přehoďte svetr. Letní doplněk tak můžete využít nejen během prázdnin.

Kvintesence ženskosti

Tato kabelka je skutečnou kvintesencí ženskosti. Jemná, ženská a stylová – přesně taková je tato dámská kabelka listonoška od společnosti Diana&Co. Je vyrobena z ekologické kůže, ale vyniká především krásnými malovanými květy, které zdobí celou tašku. Oblečte si je k džínům nebo šatům a vynikněte v davu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *