Jaký batoh si vybrat do školy?

Září je za rohem a je čas vrátit se do školy, brzy na univerzitu a možná i natrvalo do práce? Na důvodu nezáleží, důležitý je styl! Dámský batoh je užitečným doplňkem pro mnoho příležitostí. Jaký vybrat, aby byl stylový a vešlo se do něj vše potřebné? Podívejte se na inspiraci níže a najděte si svůj vysněný model v internetovém obchodě Paní Kabelkové!

Vintage batoh

Oceňujete především doplňky ve vintage stylu? Hledáte batoh velikosti L, do kterého se vejde vše potřebné a který je zároveň elegantní? Pak je tu tento – stylový batoh od společnosti Herisson v senzačním žlutém odstínu. Tento model vás potěší precizním zpracováním z ekologické kůže a zajímavým designem. Batoh se vyznačuje charakteristickým zapínáním na klopu, díky němuž vyniknete v retro stylu. Objednejte si tento doplněk v internetovém obchodě paní Kabelkové a ohromte všechny svým jedinečným stylem.

Batoh Classic XL

Nebo jste na cestě ke klasice a jednoduše hledáte alternativu ke kabelce? Pak si prohlédněte tento módní batoh velikosti XL od společnosti Herisson. Stejně jako její předchůdkyně je ušita z vysoce kvalitní ekologické kůže, má vzorované zapínání na klopu a je velmi lehká. Je dostatečně lehký na to, abyste do něj mohli sbalit spoustu věcí a přitom necítili jeho váhu na zádech. Sáhněte po tomto doplňku a zažijte pohodlí v kombinaci se stylem. Světle šedý batoh je decentní a hodí se k mnoha vašim outfitům.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *