Ušetřete s akčními cenami v obchodě Paní Kabelkové

Nový měsíc, nové propagační akce. Pokud opravdu rádi šetříte, budou pro vás nižší ceny nemalou motivací. Podívejte se na akční ceny v obchodě Pani Kabelkova a najděte si pro sebe skvost na nadcházející jaro.

Kožená kabelka z džínoviny

Zde je kabelka, která vás potěší svou nekonvenčností. Tato kabelka značky Vittoria Gotti je vyrobena z vysoce kvalitní přírodní kůže a bude ideální pro ty, kteří ocení modernost v kombinaci s retro stylem. Taška upoutá pozornost svým designem a džínovým vzhledem. Kruhový vzor mu dodává na jedinečnosti. Jistě oceníte dokonalé zpracování této tašky, přehledný interiér a kvalitní semišovou kůži.

Boty nejen na zimu

Kdo říká, že boty se nosí jen v zimě? Představujeme vám doplněk v rockerském stylu, který dodá vašemu stylingu šmrnc. Zdobí je přezky se stříbrnými cvočky, díky kterým nebude váš vzhled nudný. Jistě oceníte i jejich funkčnost – u tohoto modelu jde především o styl a pohodlí.

Boho taška s nápisem

Líbí se vám styl boho? Pak vás tato kabelka s třásněmi nemůže nechat bez povšimnutí. Tato taška značky Vittoria Gotti je vyrobena z přírodního semiše. Bude ideální pro každý den – poskytne vám módní vzhled, pohodlí a styl. Jejím poznávacím znamením jsou krásné střapce zdobící přední stranu tašky. Je také mimořádně funkční, protože má kapsu na zip a dvojité zapínání – s klopou a magnetem. Nebojte se je kombinovat s šaty a džínami.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *