Jaká kabelka se hodí k šedému kabátu?

Jaká kabelka se hodí k šedému kabátu? Hledáte soupravu, která kombinuje styl a pohodlí? Pokud vás z výběru správné kabelky bolí hlava, dejte na naše rady. Připravili jsme pro vás několik pravidel, která by vám měla usnadnit práci!

Jaké doplňky se hodí k šedému kabátu?

Šedý kabát je naprostou nezbytností v dámském šatníku, protože se skvěle hodí ke každému oblečení. Navrhovaný svrchní oděv osloví zejména příznivce minimalismu a klasické elegance. Nadčasová šedá dokonale ladí s intenzivními barvami.

Pokud chcete svůj vzhled rozbít, zvolte červenou, oranžovou nebo žlutou kabelku. Nebo si pořiďte módní spojkovou tašku ve fuchsiové barvě. Pokud se rozhodnete pro tuto kombinaci, můžete si být jisti, že vás nikdo nemine lhostejně.

Dáváte přednost klasickému stylu? Pak si k šedému kabátu oblečte černou nebo tmavě hnědou tašku. Tato kombinace je ideální pro každodenní nošení. Pokud se chystáte na rande, zvolte modrou, světle růžovou nebo mátovou kabelku. Doplňte je elegantními jehlovými podpatky v pastelových barvách, abyste vypadali jako dívka.

Jak vybrat doplňky k šedému kabátu?

Zajímá vás, jaké doplňky se hodí k šedému kabátu? Pro každodenní nošení můžete zvolit praktickou tašku typu letterman nebo shopper bag, nejlépe v neutrální barvě. Pokud chcete svůj vzhled trochu oživit, poohlédněte se po kabelce s barevným páskem.

Když hledáte doplňky k šedému kabátu, můžete se vyřádit v barvách. Sáhněte po vzorované šále nebo šátku. Pokud dáváte přednost klobouku před čepicí, zvolte neobvyklý tvar nebo odstín. Vzhled doplňte pestrobarevnou kabelkou. Růžová, fialová nebo zelená kabelka se skvěle hodí. Pokud dáváte přednost klasice, sáhněte po béžové, tmavě modré nebo šedé kabelce.

Několik nápadů na romantický styling

Chystáte se na dlouhou romantickou procházku se svou drahou polovičkou? Přemýšlíte, jak oslnit svou drahou polovičku? Připravili jsme pro vás několik zajímavých návrhů. Zkombinujte šedý kabát s tmavě hnědou koženou taškou. Sáhněte také po tmavě hnědých botách nebo kozačkách, tmavě modrých upnutých džínách a černém roláku. Pokud vám počasí venku příliš nepřeje, noste šedou pletenou čepici.

Zkombinujte tento svrchní oděv s bílými teniskami, modrými rozevlátými boyfriendy a tmavě modrým tričkem. Vzhled doplňte tmavě hnědou koženou taškou přes rameno. Budete vypadat jako dívka od vedle.

Jak vypadat stylově každý den?

Pokud ve vašem šatníku převládá černá a bílá, dodejte mu nový nádech. Vyberte si šedý kabát a hnědou kabelku s leopardím vzorem. Přidejte černé kožené kotníkové boty, modré džíny a šedý svetr s kulatým výstřihem.

Chcete vypadat stylově, ale nemáte čas prohledávat celý šatník? Šedý kabát a tmavě modrá kabelka je osvědčená dvojice pro každou příležitost. Chcete-li dosáhnout nonšalantní elegance, zvolte grafitové kalhoty, šedou košili a růžové náušnice.

Jaká kabelka se hodí k šedému kabátu?

Sníte o tom, že budete vypadat stylově, ale zároveň se nechcete vzdát pohodlí? Pak vás jistě osloví další návrh. Zvolte ležérní, neformální kombinaci šedého kabátu a černé kožené tašky přes rameno. Zkombinujte je s černými semišovými botami, klasickými kalhotami tmavé barvy a šedým rolákem.

Šedý kabát vůbec nemusí být nudný a fádní, stačí ho zkombinovat se zajímavými doplňky. Zajímá vás, jak oživit svůj styling a dodat mu originální nádech? Vyberte si elegantní a teplé boty nad kolena, nejlépe se silnou podrážkou. Krátké šaty nebo rolák kombinujte s úzkými džínami. Doplňte je stylovou kabelkou v jiné barvě, která rozveselí váš vzhled. V tomto případě se skvěle hodí námořnicky modrá, červená, modrá nebo tmavě zelená taška přes rameno.

Chcete raději zůstat v klasickém trendu? V takovém případě sáhněte po černé kabelce, která se hodí jak do kanceláře, tak pro každodenní nošení. Velmi oblíbené tašky typu clutch bag, letterbox nebo shoppers jsou k dispozici v různých barvách, takže si každý najde něco pro sebe.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *