Nosí – bestsellery v obchodě Paní Kabelkové

Láká vás nová kabelka a hledáte inspiraci? Tady jsou návrhy kabelek z internetového obchodu Pani Kabelkova, které vás zaujmou. Prozkoumejte nejprodávanější produkty v tomto obchodě a vyberte si svůj oblíbený.

Stylový batoh

Máte rádi pohodlí a styl, které jdou ruku v ruce? Zde je návrh, který vám s tím pomůže. Dámský vintage batoh Herisson upoutá pozornost svým lichoběžníkovým tvarem a zapínáním na klopu. Odlišuje se od ostatních batohů a je univerzální, protože jej lze kombinovat s mnoha styly. Je vyrobena z odolné ekokůže, takže vydrží několik sezón. Nadčasová černá barva se hodí k mnoha příležitostem.

Doplněk ve stylu boho

Nebo jste fanouškem doplňků ve stylu boho? Pak je tu kousek od Davida Jonese, který vás zaujme svým pečlivým zpracováním a stylem. Materiál této kulaté kabelky je kombinován s ekologickou kůží. Tato taška je lehká a odolná a vyniká neobvyklými etnickými vzory. Ještě více vyniká elegantní velikostí M. Tato červená poštovní taška je výrazná a jedinečná.

Semišová kabelka Vittoria Gotti

Dalším bestsellerem je tato stylová italská kabelka z přírodního semiše. Je to univerzální doplněk, který vám umožní podtrhnout váš styl v různých situacích, Taška potěší kvalitou zpracování, designem a nadčasovostí. Tato světle šedá kabelka je návrhem pro ženy, které ocení stylové a univerzální doplňky.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *