Nové produkty v obchodě Pani Kabelkova

Lákají vás novinky? Pak se podívejte do sekce „novinky“ v internetovém obchodě Paní Kabelkové a prohlédněte si tam perly. Najděte si kabelku, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Dámská a elegantní nákupní taška

Tato dámská nákupní taška byla vyrobena z vysoce kvalitní ekologické kůže a kombinuje prostornou velikost XL s nadčasovým střihem. Do tašky Hernan se vám vejdou všechny užitečné věci a můžete ji sladit s každodenním oblečením. Hodí se ke kalhotám i šatům, sportovní obuvi i podpatkům. Modrá kabelka podtrhne každý váš styl.

Kožená nákupní taška vašich snů

Zde je další kabelka, která dodá vašemu stylingu šmrnc. Tato kabelka značky Vittoria Gotti se vyznačuje krásným květinovým designem a praktickou velikostí XL, kterou využijete například v práci. Bílá taška s lidovými vzory je okouzlujícím doplňkem pro mnoho příležitostí. Kromě okouzlujícího designu je taška také praktická. Je vybavena odnímatelnou kosmetickou taštičkou na zip, do které můžete uložit nejdůležitější doplňky. Vezměte si tuto kabelku do práce, na nákupy nebo na jakoukoli jinou vycházku.

Všestranná kabelka od společnosti Herisson

Zde je další funkční doplněk, který stojí za to mít ve svém šatníku. Můžete ji používat dvěma způsoby – nosit ji na rameni jako nákupní tašku nebo na zádech jako batoh. Prodlouženou rukojeť lze přeměnit na pohodlnou opěrku. Objednejte si tuto tašku a noste ji tak, jak se vám to nejvíce líbí.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *