Nenechte si ujít nejlepší propagační akce!

Nelíbí se vám, když vám něco unikne? Tak to nedopusťte s našimi nejlepšími akcemi! Podívejte se na propagační skvosty v obchodě Paní Kabelkové a nakupte dříve, než to udělá někdo jiný!

Peněženky pro ty, kteří se rádi odlišují

Tady je peněženka, která ukradne srdce všem, kdo se rádi odlišují. Je elegantní a elegantní a potěší na první pohled. Je vyrobena z vysoce kvalitní přírodní kůže a má lesklý krokodýlí motiv. Červená peněženka podtrhne vaši postavu a dodá jí šmrnc. Uvnitř najdete přihrádku na zip a 6 praktických přihrádek na karty nebo poznámky. Tento model bude vaším nejlepším nákupem!

Schránka na dopisy, kterou musíte mít

Tuto koženou poštovní tašku musíte mít ve své sbírce. Tento oblíbený doplněk ve vintage stylu bude důležitou součástí každého šatníku. Tento model je vyroben ze semišové kůže a kombinuje modernost s minimalismem. Dvě další kapsy vám pomohou udržet pořádek v nezbytných věcech a široký nastavitelný popruh vám pomůže nosit tuto tašku různými způsoby.

Prostorná a funkční taška

Neobvyklé gadgety jsou váš styl? Pak vám tato kožená taška s texturou aligátoří kůže ukradne srdce. Kombinujte ji s pracovními, neformálními i volnočasovými outfity. Vejde se do něj hodně věcí a přitom bude stylový. Podívejte se a nechte se svést! Vyberte si svůj oblíbený model v obchodě paní Kabelkové a pořiďte si jedinečnou kabelku za atraktivní cenu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *