Dámské jehlové boty ideální na Vánoce a Silvestra

Dámské jehlové podpatky jsou atributem ženskosti. I když rádi nosíte ploché boty každý den, pro zvláštní příležitosti, jako jsou Vánoce nebo Silvestr, můžete svůj šatník doplnit elegantními botami na jehlovém podpatku. Prohlédněte si modely dostupné v obchodě Paní Kabelkové a najděte si ten pravý pro vás!

Stylové lodičky Bellucci

Zde jsou stylové jehlové podpatky, které spolu s kabelkou vytvoří jedinečný elegantní komplet. Umožní vám přidat třídu jakémukoli vašemu stylingu. Díky kožené stélce se budete cítit pohodlně – budete je moci nosit mnoho hodin. Šampanské jehlové podpatky jsou originálním návrhem, který využijete při mnoha příležitostech.

Černé elegantní sandály

Tyto elegantní dámské sandály na jehle jsou další zajímavou nabídkou pro elegantní ženy. Potěší vás módním designem se zvířecím motivem, který zvýrazní osobitost vašeho oblečení. Tyto boty jsou vyrobeny z ekologické kůže, jsou pohodlné a bez problémů se přizpůsobí vaší noze. Budou se hodit na rande, večírek i jakoukoli jinou oslavu.

Klasika v nejlepším světle

Co třeba klasické jehlové podpatky ve zlaté barvě? Tento model značky Bellucci byl vytvořen z ekologické kůže a potěší vás svým exkluzivním charakterem. Vysoký a tenký podpatek prodlouží siluetu a zvýrazní nohy. Tento model je ideální pro každou elegantní ženu. Podpatky ve zlatém odstínu vám pomohou vyniknout.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *