Která kabelka se hodí k zeleným šatům?

Hitem sezony jsou lahvově zelené šaty. Které doplňky – boty a kabelka – se k tomuto trendy looku hodí nejlépe? Inspirujte se našimi návrhy! Využijte nabídky ženských modelů rozdělených do kategorií pro pohodlné prohlížení. Slaďte dokonalou kabelku s barvou šatů, kabátu a bot.

Prohlédněte si naše novinky a podívejte se na modely, které pocházejí z nejnovější kolekce. Najdete zde módní kabelky vyrobené z odolných materiálů, které se budou hodit pro každodenní nošení, do práce i na nákupy. Hledáte kabelku na větší výlet? Co třeba klasický střih z kvalitní přírodní kůže? Prohlédněte si kabelky se zdobením, modely z krokodýlí kůže a návrhy z měkkého semiše.

Pěkná kabelka z nejnovější kolekce

Dobře zvolená kabelka dokáže zázraky! Pomůže zdůraznit nejsilnější stránky vaší siluety a zakrýt případné nedokonalosti a dokonale podtrhne vzhled a charakter vašeho stylingu. Lahvově zelené šaty ve spojení s módní kabelkou jsou hitem.

Podívejte se, jaké barvy a střihy jsou nyní trendy a hodí se k tmavě zelené. Vyberte si možnost, ve které se cítíte nejlépe. Trendy jsou kabelky v tlumených béžových, společenských a třpytivých odstínech a potisky, stejně jako plavky. Podívali jsme se blíže na styly doporučené návrháři:

  • kabelky v barvě kávy latte a tělové barvě,
  • kabelky na šperky zdobené krystaly,
  • kabelky s kostkovanými nebo pruhovanými potisky a velkými logy,
  • kufry – nejmódnější z nich mají tvar kbelíku.
  • Kabelka v tělové barvě nebo kávové latté

Kabelky v tlumených barvách – klidně v tělové, béžové nebo kávové latté – jsou styly určené pro dívky, které mají rády minimalistický styl. Klidné barvy jdou ruku v ruce s úsporným designem. Čím jsou jednodušší a elegantnější, tím pevněji jsou zakotveny v trendech pro nadcházející sezónu.

Větší a skladnější modely, jako je béžová kožená taška Bee Bag nebo dámský batoh, jsou ideální na každodenní nošení, do práce nebo na univerzitu. Menší styly s uchem nebo řetízkem přes rameno jsou skvělým doplňkem elegantního outfitu. Taška na šaty v tělové barvě lahvově zelené je módní a atraktivní kombinací, kterou využijete v mnoha situacích.

Uniformní sada – kabelka a šaty lahvově zelené barvy

Zelená kabelka pomůže vytvořit jednobarevnou kombinaci. Trik spočívá v tom, že si vyberete odstín – světlejší nebo o tón či dva tmavší – který bude ladit se zbytkem vašeho oblečení. Kožená kabelka obarvená na lahvově zelenou nekontrastuje se šaty stejné barvy. Pozornost tak můžete nasměrovat například na originální boty ve vzorech nebo výrazné barvě.

V naší kolekci najdete širokou nabídku kožených a plastových kabelek v různých odstínech zelené. Poštovní taška s dlouhým popruhem, prostorná taška na každodenní nošení ze zeleného měkkého semiše nebo elegantní aktovka z kůže s reliéfem aligátořího vzoru jsou jen malou částí rozsáhlé kolekce zelených kabelek.

Jaké doplňky jsou trendy? Kabelka s potiskem!

Právě teď jsou v kurzu potištěné kabelky s velkými logy značek, geometrickými vzory, pruhy, kostkami nebo květinami. Tyto typy modelů se nejvíce hodí k modernímu stylu. Módní ženy sahají po kostkované kabelce s potiskem, která může být skvělým doplňkem mnoha barevných outfitů.

Je těžké zkombinovat lahvově zelené šaty s potisky na kabelce? Zajímavého efektu dosáhnete, pokud barevnou kabelku z naší soví kolekce sladíte s tmavým outfitem. Pohodlná kabelka přes rameno ve velikosti XL je ideální například na nákupy. Uvnitř se nachází malá kapsička na peněženku a klíče. Celá taška se zapíná na zip.

Šperky nejen na večírky

Trend kabelek se šperky trvá již několik sezón – a jistě už nějakou máte ve své sbírce a nosíte ji na večírky. Malé, ale nápadné kabelky se třpytí díky krystalům nebo aplikacím z perel a flitrů či barevných kamenů. Řetízek, ozdobná spona a další kovové prvky jim dodávají na charakteru.

Stále módní jsou také kabelky v metalických barvách. Naším návrhem je výrazná italská kabelka z kolekce Vittoria Gotti Made in Italy v barvě starého zlata, zdobená elegantním stříbrným vzorem. Metalický lesk a kovové ozdoby jsou módními akcenty této sezóny.

Kufr v kontrastní barvě

V naší kolekci jsme shromáždili spoustu módních kufrů, které jsou skvělým doplňkem ke každému oblečení. Vyberte si kabelku, která vyhovuje vašim potřebám – elegantní, ideální k botám na podpatku, nebo univerzální, která se hodí k ležérnímu oblečení.

Poutavá žlutá kabelka David Jones je navržena jako tříkomorový dámský kufr se stříbrným kováním. Konec zapínání na magnet zdobí šustivý střapec, který je vedle klasického zapínání na zip druhým bezpečnostním prvkem. Najděte si model, který nejlépe vyhovuje vašemu stylu, a užijte si dokonalou volbu!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *