Co je nového v obchodě Paní Kabelkové?

Zajímají vás novinky a rádi sledujete aktuální dění? Zde jsou nové kabelky v internetovém obchodě Pani Kabelkova, které si můžete prohlédnout. Vyberte si ten, který vás nejvíce dojímá!

Neobvyklé a exkluzivní

Představujeme vám koženou kabelku značky Vittoria Gotti, která splní očekávání i náročných lidí. Je robustní, prostorná, má mnoho praktických kapes a přihrádek. Zároveň zaujme precizním prošitím z přírodní kůže, designem a barvou s motivem aligátora. Červená kabelka vám umožní vyniknout a zdůraznit váš jedinečný styl.

Batoh v rytmu vintage

Na druhém konci je tento batoh – designový a poutavý. Pokud se rozhodnete si je koupit, pozvete do své sbírky módu 90. let a vytvoříte si originální styl na nákupy, procházky nebo setkání s přáteli. Tento batoh je nonšalantní a trochu bláznivý, ale především jedinečný. Styl sepraných džínů jim dodává na půvabu. Doplňkem je starozlaté kování, které podtrhuje jeho vintage charakter.

Prošívaná poštovní taška Herisson

Další kabelka, která zaujme na první pohled! Tato prošívaná kabelka na dopisy od společnosti Herisson má módní nitě, lesklou strukturu a umožní vám rozhodně vyniknout. Doplní vaše oblečení a dodá mu nádech modernosti. Námořnická kabelka je zajímavým řešením, jak vylepšit svůj outfit.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *