Malá kabelka na cesty na dovolenou

Začínají prázdniny a vy už plánujete letní dovolenou? Nezapomeňte na doplňky, které vám pomohou lépe si užít letní čas s jedinečným stylem. Podívejte se na naše návrhy malých tašek na cesty, které se vám snadno vejdou do kufru. Všechny modely najdete v internetovém obchodě Pani Kabelkova.

Kožená spojovací taška pro elegantní příležitosti

Rádi si během svých prázdninových cest vyrazíte na večírek a vypadáte elegantně? Pak bude tato luxusní, ale klasická kožená kabelka od Vittorie Gotti dokonalým modelem pro tuto příležitost. Vyznačuje se jednotnými barvami a jednoduchým střihem, který vám pomůže sladit ji s různými styly. Šedá taška je tlumený doplněk, který se hodí téměř ke všem barvám duhy.

Malý a koketní

Tato kabelka je mezi kabelka skutečnou raritou. Je vyrobena z přírodní kůže a má barevný řemínek, který vás odliší od ostatních. Je malý, ale zároveň praktický a prostorný. Vejdou se do ní všechny vaše nejpotřebnější drobnosti a zároveň nezabere mnoho místa v kufru.

Mátová kabelka

Pokud máte rádi univerzální doplňky, tato kožená taška od Vittorie Gotti byla vyrobena speciálně pro vás. Vyniká nadčasovým designem a hodí se ke každému stylu. Do této tašky velikosti M se vejde veškeré potřebné příslušenství. Oceníte ji při každodenním používání i při večerních vycházkách.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *