Vaše kabelka Valentine

Jaká by měla být vaše kabelka na Valentýna? Obligátní sladké a červené! Červená je přece barva lásky. Důležité je, že červenou kabelku využijete po celý rok, nejen na Den lásky. Prohlédněte si červené kabelky v obchodě Paní Kabelkové a vyberte si tu pravou pro vás.

Prošívaná poštovní taška

Zde je návrh pro dámy zamilované do elegantních poštovních schránek. Prošívaná dopisní kabelka David Jones vám umožní doplnit váš valentýnský vzhled, ale nejen to. Kombinuje látku a ekologickou kůži a celé to působí precizním a pečlivým zpracováním. Má praktickou velikost M, do které se vám vejde vše, co potřebujete. Pro větší eleganci se dodává také s řetízkem přes rameno.

Schránka na dopisy ve stylu vintage

Dáváte přednost vintage stylu před klasickými kabelkami? Právě takovou nabízí David Jones s mnoha kapsami a designem z ekologické kůže. Zvláštním prvkem je zapínání na klopu, které dodává punc staré školy. Vezměte si ji s sebou na každodenní nošení i na větší příležitosti!

Výstavní kabelka

Představujeme vám lakovanou dámskou kabelku od společnosti David Jones, která vás okouzlí svým honosným vzhledem. Pomůže dodat každému oblečení osobitý charakter. Lesklá textura, neobvyklý tvar a jemný design jsou jednoznačnými přednostmi tohoto modelu. Červená kabelka pomůže podtrhnout každý váš outfit.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *