Nákup na propagaci v novém roce – vyplatí se to

Chystáte se v novém roce šetřit a častěji si vybírat výrobky za snížené ceny? V obchodě Paní Kabelkové tuto možnost nepochybně máte. Podívejte se na nejzajímavější akce a vyberte si ideální kabelku pro vás.

Exkluzivní kožená kabelka

Kabelka, která zaujme svou nekonvenčností? Jedná se o návrh značky Vittoria Gotti. Ideální pro ty, kteří jsou na cestě s exkluzivními kabelkami ideálními pro náročné. Uvnitř tašky najdete mnoho kapes a přihrádek, které vám umožní uspořádat všechny vaše věci. Červená kabelka dokonale podtrhne váš styl. Propracovaný design, funkčnost, solidní zpracování – tyto přednosti vás jistě zaujmou. Další předností tohoto modelu je motiv aligátoří kůže a jedinečné povrchové úpravy. Noste tuto tašku na popruhu nebo na rukojeti a užívejte si jejího půvabu.

Kufr s jedinečným stylem

A pokud máte rádi neobvyklé kufry, pak by tento návrh od společnosti David Jones měl splnit vaše očekávání. Tento kufr je synonymem dobrého stylu a elegance. Kulatá rukojeť podtrhne vaši lásku k dobrému vkusu a jedinečným výrobkům. Pokud dáváte přednost nošení tašky na opasku, můžete použít přiložený popruh a přehodit si ji přes rameno. Tato taška se hodí do práce, na setkání s přáteli i na nákupy. Červená hruď vám umožní vystoupit z davu. Vyberte si ji a užijte si kabelku, která zaujme na první pohled!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *