Dárek pro ni na Valentýna – co koupit? Zjistěte nejlepší návrhy!

Valentýn se rychle blíží. A přestože bychom si měli svou lásku projevovat každý den, stojí za to strávit valentýnský večer společně v romantické atmosféře. Večeře, sledování filmu, návštěva divadla nebo… malý dárek? Pokud stále nevíte, co svému partnerovi pořídit, tento článek vám poskytne několik nápadů!

Červená kabelka – ideální dárek na Valentýna

Valentýn je bezpochyby spojen s červenou barvou. Proč se tedy nerozhodnout pro dárek v této barvě? Tato elegantní dámská kabelka Herisson v tlumené červené barvě je ideální nejen na Valentýna, ale i pro každodenní nošení. Obdélníkový tvar ve velikosti M je praktický a nadčasový a charakteristické prošívání na ekokůži celek krásně zdobí. Navíc je na zadní straně tašky nitka uspořádaná do jemného srdíčka – není to roztomilé?  Tato kabelka jistě ukradne srdce vaší druhé polovičce!

Dárek pro ni k Valentýnu – červená kožená peněženka

Dámská kožená peněženka Vittoria Gotti je doplněk, který potěší jako dárek a pak se skvěle osvědčí při každodenním používání. Je malý, elegantní a zároveň velmi funkční. Snadno se vejde do každé kabelky – i do těch nejmenších. Všechny peněženky Vittoria Gotti jsou navíc zabaleny v elegantní krabičce, takže tento malý dárek udělá na vašeho partnera dojem – zejména proto, že peněženka je k dispozici v ohnivě červeném odstínu!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *