Která kabelka se hodí k teniskám? Podívejte se na tyto modely!

Za okny se otepluje, a to znamená jediné – odhazujeme těžké zimní boty a konečně je nahrazujeme lehkými a pohodlnými teniskami. S přechodem na jarně-letní šatník však přichází otázka: Jaké doplňky se budou hodit ke sportovní obuvi? V tomto článku se dozvíte, které kabelky vypadají v kombinaci s teniskami nejlépe!

Která kabelka se hodí k teniskám? Na shopper kabelku je vždy spolehnutí!

Buďme k sobě upřímní – pokud jde o sportovní obuv, jde především o pohodlí. Pak se vyplatí vsadit také na kabelku, která poskytuje to správné pohodlí. Dámské shopper tašky byly stvořeny pro každodenní nošení – stejně jako tenisky. Jsou sbalitelné a lze je pohodlně přehodit přes rameno. Proto se často používají při cestě do práce, na nákupy nebo do města. Doporučujeme zejména univerzální tašky shopper na sportovní obuv. Jejich design je nadčasový a jednobarevné provedení se hodí téměř ke každému oblečení!

Sportovní ledvinka – ideální k teniskám a… tak pohodlná!

Někdy jsou však dny, kdy nechcete nosit spoustu věcí a sáhnete jen po potřebných doplňcích – telefonu, peněžence nebo klíčích. Tehdy je důležité mít všechny tyto drobnosti v malé tašce, která je zároveň lehká a pohodlná. Co třeba univerzální dámská ledvinka? Skvěle se bude hodit ke sportovní obuvi, protože ledvinka je také sportovním doplňkem. Můžete si ji pohodlně hodit na boky a vyrazit na dlouhou procházku, běhání nebo cvičení venku!

Která kabelka se hodí k teniskám? Vyberte si kabelku-koženku!

Pokud máte rádi doplňky, které plní více funkcí najednou, nejlépe se vám bude hodit kabelka s batohem 2 v 1. Můžete ji nosit sportovně k teniskám, ale nejen k nim! Mějte na paměti, že tento typ tašky vypadá senzačně také s kozačkami, espadrilkami nebo vojenskými botami. Ale zpět k teniskám – batohová taška se k nim skvěle hodí, protože je stejně pohodlná. Můžete ji nosit na rameni jako nákupní tašku nebo na zádech, když chcete ulevit svým rukám. Zachováte si s ní ležérní a sportovní vzhled, ale především si užijete její funkčnost v závislosti na situaci. Setkání s kamarádem ve městě? Přehoďte si tašku přes rameno. Výlet mimo město? Noste tašku na zádech a užívejte si pohodlí při prohlídce památek!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *