Dámská kabelka na svatbu – jakou vybrat?

Výběr správné dámské kabelky na svatbu může být stejně důležitý jako výběr šatů nebo bot. Je to doplněk, který nejen doplní náš outfit, ale také nám pomůže uložit nezbytnosti po celou dobu oslavy. Jak se tedy správně rozhodnout? Zde je několik tipů, které vám pomohou vybrat ideální kabelku pro váš výjimečný den.

Dámská kabelka na svatbu – sladěná se stylem šatů

Prvním krokem při výběru dámské kabelky na svatbu je věnovat pozornost stylu vašich šatů. Pokud máte romantické, jemné šaty, vyplatí se zvolit elegantní kabelku s jemným zdobením a vyrobenou z jemných materiálů. Naopak k moderním, minimalistickým šatům se bude hodit obdélníková kabelka s čistými liniemi a minimalistickým designem. Nejdůležitější je, aby kabelka harmonicky ladila s celým outfitem.

 

Dámská kabelka na svatbu – velikost a kapacita

Druhým faktorem, který je třeba zvážit, je velikost a kapacita kabelky. Na svatbu budou nezbytné základní věci, jako je mobilní telefon, klíče, peněženka, rtěnka nebo kapesníčky. Proto je dobré vybrat kabelku, která tyto nezbytné věci pojme, ale zároveň nebude příliš velká a neohrabaná. Praktickou volbou může být spojovací kabelka nebo malá kabelka na opasek ve velikosti S nebo M.

Kabelka na svatbu – věnujte pozornost barvě a vzoru

Výběr barvy a vzoru kabelky velmi závisí na barvách a vzorech vašich šatů. Pokud jsou vaše šaty jednobarevné a tlumené, můžete se rozhodnout pro kabelku v kontrastní barvě, která šaty oživí. Pokud jsou naopak vaše šaty vzorované, můžete zvolit kabelku v jedné z barev, které jsou na šatech vyobrazeny, abyste vytvořili ucelený vzhled. Pro klasiku je vždy dobrou volbou kabelka v odstínu černé nebo bílé.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *