Modrá barva ve stylu. Tyto doplňky musíte mít!

Modré doplňky jsou oblíbené zejména v letní sezóně 2022. Lze je spatřit v oblíbených obchodních řetězcích i na přehlídkových molech módních domů. Modrá barva má však mnoho názvů a jeden odstín se nerovná druhému. V tomto článku se dozvíte, jak rozlišit odstíny modré, a zjistíte, jaké jsou módní dámské kabelky z obchodu Panikabelkova.cz v této barvě!

Objevte nejmódnější odstíny modré

Modrá barva má mnoho jmen! Níže se dozvíte, které odstíny modré jsou nejoblíbenější:

– Baby blue – nebo světle modrá. Vyznačuje se jemností, ale zároveň má tendenci jemně se propadat do odstínů šedi. V důsledku toho je mírně tlumený, což mu dodává originální styl.

– Paris blue – chladný odstín modré. Někdy bývá zaměňována za námořnickou modř, kobaltovou modř nebo – jak název napovídá – modrou. Nic nemůže být vzdálenější pravdě! Pařížská modř je výrazná modrá barva s lehkým nádechem chrpy.

– Kobaltově modrá – výrazný odstín modré. Je výrazný, takže okamžitě zaujme. Pokud se rozhodnete pro doplněk v této barvě, můžete si být jisti, že na sebe upoutá pozornost.

– Tmavě modrá – nejběžnější odstín tmavě modré. Je univerzální a lze ji nosit v široké škále outfitů. Lze ji volně kombinovat s ležérním oblečením, ale i s elegantnějším.

– Turky – modrá barva s lehkým nádechem zelené. Je živá a výrazná, ale ne příliš silná jako kobaltová. Skvěle se hodí na léto jako viditelný akcent ke vzdušným stylům.

Módní dámské kabelky – svetle modré, modré a další!

V obchodě Panikabelkova.cz najdete mnoho módních dámských kabelek, které odpovídají současným trendům. Podle toho, po jakém doplňku sáhnete, můžete svůj styling zjemnit nebo ozvláštnit. Zde je několik návrhů, které je třeba mít toto léto!

Hledáte decentní doplněk k mnoha outfitům? Pak sáhněte po modré kožené tašce! Je malý, ale dostatečně prostorný a zároveň neuvěřitelně stylový. Model se vyznačuje jedinečnou strukturou – jeho pletený vzor tvořící malou kostku vyniká mezi ostatními taškami. Bude vypadat skvěle k běžnému oblečení, ale hodí se i k elegantním šatům, dokonce i ke svatebním!

Na druhou stranu modrá poštovní kabelka z lícové přírodní kůže je návrhem pro velmi náročné dámy. Taška byla ušita s důrazem na nejmenší detail, což uspokojí znalce kvalitních výrobků. Má hladkou strukturu, takže ji můžete snadno kombinovat s různými outfity. Ozdobný střapec na přední straně – jemný, ale přesto viditelný – mu dodává na půvabu.

Pro milovníky výrazných doplňků je skvělou volbou kobaltová kožená taška. Je malý a elegantní, ale díky svým zářivým barvám na sebe strhává pozornost. Je to model, který dokazuje, že doplňky mohou ukrást srdce. Pokud ji zkombinujete s decentním oblečením, můžete si být jisti, že nikdo nepřejde kolem módní kabelky lhostejně.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *