Dámské kabelky léto 2023 – tyto modely musíte mít!

Léto se rychle blíží, a to znamená, že volíme stále lehčí styly. Vzdušné šaty, bavlněné kalhoty nebo šortky už začínají kralovat našim šatníkům. Při obměně šatníku pro letošní léto je však vhodné myslet i na vhodné doplňky. Zajímá vás, které dámské kabelky jsou ideální na léto 2023? V tomto článku vám prozradíme, které doplňky krásně doplní váš letní look!

Dámská kabelka léto 2023 – ratanová shopper kabelka

Velké dámské kabelky jsou bezpochyby nezbytným doplňkem pro každodenní vycházky. Proto se vyplatí pořídit si shopper tašku, která se k těmto lehčím stylům hodí nejen barvou, ale i správnou strukturou a materiálem. Obzvláště oblíbené jsou ty z ratanu. Proč? Jsou lehké a navíc zaujmou svým pečlivým výpletem. Tyto typy tašek vypadají skvěle v kombinaci s jednobarevnými šaty, stejně jako s těmi s květinovým potiskem. Jsou ideální pro každodenní nošení, na pláž i na celodenní výlet!

Dámské kabelky léto 2023 – zamilujte si barvy

Léto je období, kdy měníme celou barevnou škálu našich doplňků. Můžeme se pak pohybovat ve dvou extrémech – buď oživíme svůj styling výraznými barvami, nebo chceme přidat na jemnosti. V závislosti na tom, co si oblékneme a jakého efektu chceme dosáhnout, sáhneme po jedné z těchto dvou možností. Pro romantický styl se skvěle hodí kabelky v bílé, béžové a pudrově růžové barvě, které mu dodají nádech dívčí jemnosti a hebkosti. Kombinujte je se vzdušnými šaty, krajkou a také s bavlněným oblečením. Pokud však chcete svůj styling ozvláštnit, senzační volbou budou kabelky v zářivých barvách, jako je zelená, červená, žlutá, džínová a oranžová.

Dámské kabelky léto 2023 – modely v módních potiscích

Kabelky s květinovým motivem jsou rozhodně hitem – na jaře i v létě krásně ozdobí náš vzhled. Díky výraznému designu nemusíme nijak zvlášť přemýšlet ani nad dalšími doplňky, ani nad efektním stylingem. V tomto případě je kabelka tím zvláštním prvkem a „udělá všechnu práci“. : ) Vneste do své image trochu květinové síly a rozbijte ležérní outfity tímto krásným potiskem pro jedinečný styl!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *