Co je nového v obchodě Paní Kabelkové?

Pokud vás výjimečně lákají nové věci, pak určitě chcete na jaro rozšířit svůj šatník. Nemělo by v něm chybět nejen nové oblečení, ale také krásné nové kabelky. Podívejte se do obchodu Pani Kabelkova a najděte si tu pravou pro vás!

Roztomilý batoh na jaro

Zde je batoh, který se skvěle hodí do každé jarní stylizace. Obzvlášť se bude líbit těm dámám, které si potrpí na vintage styl. Je vyroben výhradně z kvalitní ekokůže, která snadno vydrží několik sezón. Můžete si ho vzít na univerzitu, do práce nebo na výlet na kole. Díky svým rozměrům se do ní vejde notebook formátu A4, stejně jako notebook a veškeré užitečné příslušenství. Další skvělou vlastností tohoto modelu jsou kapsy na vnější i vnitřní straně. Ty vám umožní uspořádat všechny vaše věci. Objednejte si tento model hned, dokud je k dispozici v internetovém obchodě paní Torbalské! Batoh v pudrově růžové barvě ukradne nejedno srdce.

Módní kabelka v zeleném odstínu

Přinášíme vám další energizující kabelku pro letošní jaro a léto. Zaujme vás jak svým pohodlím, tak zajímavým designem. Tato dámská kabelka od značky Herisson vám bude dokonale vyhovovat. Tento model kombinuje kvalitní zpracování z ekologické kůže, originální design a zajímavé barvy. Přední stranu této kabelky zdobí nitě, které tvoří kostkovaný vzor. Tato kabelka vám umožní vybočit z řady a vyzdvihnout to nejlepší z vašich každodenních outfitů.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *