Milujeme nižší ceny – akce v obchodě Pani Kabelkova

Cítíte již zrychlené tepy srdce? Máte pravdu – to je správná reakce, když uvidíte akce v obchodě Pani Kabelkova. Podívejte se na to, co stojí za to tentokrát, a vyrazte co nejdříve na nákupy!

Speciální boty

Tyto italské zimní boty jsou určeny pro speciální úkoly. Skvěle se hodí v zimě, dokonce i při mrazivém počasí. Můžete je nosit ke každodenním outfitům a kombinovat je s kalhotami, tepláky a dokonce i s každodenním šaty. Tmavě hnědé boty nejenže budou krásné po dlouhou dobu, ale také praktické. Nyní mají sníženou cenu.

Všestranná kabelka

Toto je kabelka, kterou si vezmete do mnoha situací. Bude se hodit do každodenních outfitů a dodá jim špetku elegance. Tento model kabelky je vyroben z vysoce kvalitní přírodní kůže – určitě vydrží v neporušeném stavu po několik sezón. Potěší vás také její kapacita, která navzdory malým rozměrům udělá dojem. Zavírá se na zip, má nastavitelný popruh, dvě kapsy na zip a klopu na magnet. Je krásná a trochu připomíná vintage styl.

Kabelka pro individualistky

Tato kabelka má mnoho výhod. Pomůže zdůraznit váš individuální styl, je malá a přesto neobyčejně prostorná a okouzlí svým neobvyklým odstínem. Je vyrobena z vysoce kvalitní přírodní kůže, takže se s ní nebudete muset rozloučit po několik let. Je zdobena zajímavou texturou a la aligátor, což ji dodává šarmu. K tomu připočtěte její sníženou cenu a není šance, abyste ji přehlédli.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *