Zpět do práce. Dámské kabelky do práce – vyberte si model pro sebe!

Léto se pomalu blíží ke konci a s ním i dovolené. Je čas se vrátit do práce nebo na školu, a to znamená, že je čas vybrat si vhodnou kabelku. Který model bude nejlepší? Seznamte se s nabídkou pro návrat do kanceláře ze obchodu Panikabelkova.cz a dokončete svůj outfit jako moderní businesswoman!

Kabelky do práce – dámská kožená aktovka

Pokud máte rádi klasické doplňky, pak je dámská kožená aktovka pro vás. Za prvé – skvěle se hodí k elegantním kalhotám, šatům nebo saka, a za druhé – je velmi funkční. Díky ní se můžete rozloučit s přecpaným obsahem. Velikost XL vám umožní pohodlně uložit dokumenty ve formátu A4 a malý notebook. Velkou výhodou tohoto modelu je také pečlivé provedení z přírodní hladké kůže, která okouzluje nadčasovou elegancí. Chcete zdůraznit podnikatelský charakter svého outfitu? Tato kabelka se vám bude skvěle hodit!

Kabelky do práce – elegantní kožený kufr s nádechem odvahy

Chcete prolomit minimalistický dress code a zároveň zachovat elegantní vzhled? Nic snazšího – vsaďte na dámskou kabelku s motivem zvířat! Z jedné strany klasické, z druhé strany moderní. Toto spojení je vhodné pro současnou a elegantní ženu. Proč? Kufrky jsou nadčasové, a ty s motivem zvířat zvlášť upoutají pozornost. Skvěle doplňují jednobarevné outfity a dodávají jim odvahu. Pokud věnujete pozornost detailům ve svých outfitech a nejste příliš vázaní na schémata, kufr značky Vittoria Gotti bude skvělou volbou!

Kabelka do práce – dámský kufr David Jones

Kabelky z přírodní kůže jsou často viděny v business stylizacích, ale v obchodě Panikabelkova.cz najdete mnoho ekologických alternativ. Dámské kabelky značky David Jones jsou známé tím, že jsou precizně ušity z kvalitní ekologické kůže, což zaručuje jejich odolnost a vhodnost po několik sezón. Chcete být elegantní a ekologická zároveň? Sáhněte tedy po dámském kufře s nadčasovým designem. Jednotný povrch se hodí jak k minimalistickým outfitům, tak k těm zdobeným vzory. Toto je model, který využijete v různých provedeních, vždy s elegantním a stylovým vzhledem.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *