Módní tašky do školy

Doba, kdy bylo do školy možné nosit pouze batoh, již nenavrátila. Nyní na školních chodbách panuje více uvolněná atmosféra a mnoho dostupných stylů umožňuje každému zůstat sám sebou. Podívejte se na naše nabídky módních tašek do školy a cítěte se pohodlně každý den a dovolte tomu i své dceři.

Prostorná a módní

Toto je nákupní taška, která se zalíbí jak dospělým, tak teenagerům. Ideálně se hodí na práci, do školy i na nákupy. Prostorný rozměr pojme formát A4 a umožní vám uspořádat drobnosti v mnoha kapsách. Nadčasový vzhled se osvědčí v každé situaci a outfitu, a módní tmavě stříbrná barva bude výjimečným prvkem.

Pro ty, kteří rádi vynikají

Tento model se zalíbí těm, kteří rádi nosí módní a odvážné kousky. Torebku vyznačuje styl, vynikající kvalita zpracování a jedinečný vzhled. Je vyrobena z ekologické kůže a materiálu, což jí dodává lehkost. Krásná, světlá barva upoutá pohledy.

Taška není všechno

Toto je model pro opravdové elegantky. Vzhledná taška byla spojena s roztomilým ozdobným šátkem. Můžete je nosit spolu nebo samostatně. Skvěle se hodí do školy v doprovodu každodenního nebo elegantního outfitu. Nezapomeňte, že všechny modely můžete zakoupit v obchodě Pani Kabelkova – podívejte se a vyberte si svůj oblíbený model.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *