Kabelka na Halloween – tyto modely doplní tvoji párty kreaci!

Halloween je mimořádně vzrušujícím obdobím, kdy můžeme naplno vyjádřit svou kreativitu. Oblékáme zajímavé kostýmy, hrajeme si s make-upem a dekoracemi. Nicméně nesmíme zapomínat na jednu důležitou věc, která může přidat charakter každému kostýmu – kabelku. Bez ohledu na to, zda se chystáš stát se čarodějkou, upírkou nebo jinou postavou – vhodně vybraná kabelka může tvůj kostým udělat ještě děsivějším nebo neobvyklým. V tomto článku se dozvíš několik návrhů, které skvěle doplní tvůj kostým na Halloween.

Kabelka na Halloween – vsaď na barvu dýňovou!

Dýně jsou jedním z prvních spojení, které se nám vybaví, když si představujeme Halloween. Tak proč tedy nepřidat do Halloweenového kostýmu dýňový akcent, třeba v podobě kabelky? Tato výrazná odstín oranžové barvy tě dostane do podzimní nálady a zároveň krásně podtrhne tvou stylizaci – zejména pokud plánuješ obléknout se celá v černém.

Kabelky na Halloween – módní křížovka s nýty

Pokud však preferuješ střízlivější barvu, ale zároveň nechceš, aby kabelka byla „nudná“, skvělou volbou bude křížovka zdobená nýty. Skvěle zapadne do Halloweenového outfitu, ale hlavně mu přidá trochu rockového nádechu. Buď připravená na Halloweenovou párty s kabelkou, která přinese špetku temné elegance!

Kabelka na Halloween – vyber si odstín krvenkové červeně

Halloween party je spojována nejen s dýní, ale především s temnými kostýmy. Mnoho lidí se tehdy rozhodne pro krvavé stylizace, které vnášejí trochu hororu a dramatičnosti. Pokud se tedy chystáš převléci se například za upírku nebo krvavou zdravotní sestru, tak kabelka v sytě červené barvě bude skvělým doplňkem tvého vzhledu!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *