Jakou kabelku si vzít k teniskám?

V poslední době jsme k radosti většiny dam svědky trendu stylů, které kombinují pohodlí s nádechem elegance. Sportovní vzhled s teniskami je žhavým trendem, který se skvěle hodí pro mnoho příležitostí, zejména pokud je tento vzhled doplněn správnými doplňky, jako je například kabelka. Které modely se nejlépe hodí k teniskám?

Obliba tenisek by neměla překvapit, protože jsou nejen pohodlné, ale také vizuálně působivé. Typické tenisky lze nosit prakticky jen s tepláky nebo džínami a batohem nebo prostornou kabelkou, například shopper bagem. Na druhou stranu lze tenisky úspěšně kombinovat i s kousky dámského oblečení, jako jsou šaty a sukně. Jsou totiž k dispozici v elegantních verzích – na platformách, s lesklými kovovými prvky nebo zlatými a stříbrnými vsadkami. Tyto boty lze tedy kombinovat s mnoha typy kabelek, ale také ne se všemi. Které tedy budou vypadat obzvlášť stylově? 

Taška Shopper – ideální pro každý sportovní vzhled.

Taška shopper je dokonalým doplňkem každého sportovního vzhledu. Vyznačuje se velkými rozměry a je dostatečně prostorná, abyste v ní mohli nosit nejen své nejnutnější věci, ale také oblečení do posilovny, notebook nebo nákupy vyřízené cestou domů. Tašky shopper jsou k dispozici v různých barvách – od klasické černé a hnědé přes červenou, námořnickou modř, žlutou až po kombinaci několika barev. Kromě objemných tašek z ekologické kůže můžeme sáhnout také po tkaných nebo ratanových modelech, které se budou skvěle hodit k letním outfitům… K teniskám si můžeme vybrat jakýkoli typ shopper tašky a vždy budeme vypadat fenomenálně. Navíc se v ní budeme cítit pohodlně a nebudeme muset nosit síťovku, protože do prostorné tašky shopper bag se nám vše vejde.

Univerzální poštovní taška

Ženy si oblíbily pošťácké kabelky mimo jiné pro jejich dlouhý popruh, který umožňuje nošení jak na rameni, tak přes trup – diagonálně. Krásně vypadají s teniskami a stejně tak důležité je, že poskytují pohodlí. Nemusíme je totiž nijak držet, takže máme volné ruce. I když u některých modelů se můžeme setkat s odnímatelným popruhem a možností nosit tašku v ruce. Jedna kabelka tak dává mnoho možností a je univerzální – lze ji kombinovat s teniskami a mikinou, stejně jako s jehlovými podpatky a elegantními kalhotami.

Elegantní kabelka se sportovní obuví

V žádném případě není řečeno, že tenisky nelze s kabelkou kombinovat elegantnějším způsobem. Při prohlížení stylů influencerů si můžete všimnout, že velmi často kombinují sportovní obuv s ležérní a vypadá to opravdu fenomenálně. Příklad? Tenisky, ležérní halenka a kalhoty doplněné výraznými šperky a velkou spojkovou taškou nebo kufrem. Celý vzhled je nesmírně stylový a módní. Stojí za zmínku, že již neplatí pravidlo, že kabelka musí být ve stejné barvě jako boty. Navíc jsou žádané kontrasty, například kombinace modrých sportovních bot se zelenou kabelkou.

Minimalistická sportovní taška

Chystáte se na procházku nebo někam, kam si kromě peněženky, klíčů a telefonu nepotřebujete brát zbytečné věci? V takovém případě je ledvinka nebo sáček ideální volbou. Jsou to ty nejmenší tašky a vypadají skvěle ke sportovnímu oblečení a teniskám. Výhodou ledvinky je, že ji lze nosit na boku, takže na její existenci prakticky zapomenete. A pokud ji raději nosíte přes rameno, stačí prodloužit popruh a ledvinka získá jiný charakter – lehce sportovní s nádechem ležérního stylu.

Taška přes rameno

Ne každá žena ráda nosí kabelku na rameni. Ty, které patří do této kategorie, mohou své tenisky úspěšně sladit s kufrem. Tato kabelka je prostornější než ledvinka nebo většina poštovních kufrů, ale méně než shopper bag. Určitě to není tak samozřejmá kombinace se sportovní obuví jako výše uvedené návrhy, ale můžeme ji s jistotou zvolit k teniskám. A to nejen s těmi na platformě, které jsou považovány za elegantnější. Některé modely kufrů mají připevněný popruh, což se vyplatí vědět, pokud bychom chtěli mít možnost nosit tašku dvěma způsoby.

Najít ideální kabelku, kterou budeme nosit k teniskám, by pro nás neměl být problém. V prodeji je velký výběr tašek různých velikostí a barev, které budou praktickým doplňkem módního sportovního outfitu. Při sestavování outfitu jen nezapomeňte nepřehánět to s množstvím vzorů, protože ty nemají rády konkurenci. To znamená, že pokud máte tenisky z kombinace několika intenzivních barev, pak by taška měla být jednobarevná. Dodržením tohoto pravidla se vyhneme módnímu faux pas a výsledek bude nanejvýš žádoucí.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *