Vyberte si doplněk ve vintage stylu!

Hledáte doplněk ve vintage stylu? Milujete právě tento styl a není vůbec snadné najít doplněk, který vás okouzlí? Podívejte se na vintage kabelky dostupné v internetovém obchodě Pani Kabelkova. Určitě si vyberete něco pro sebe!

Klasická kabelka

Jedná se o jeden z základních doplňků ve vintage stylu. Klasická kabelka typu listonoska v hnědé barvě je nepochybně spojována se stylem vintage. Tento model se zapínáním na klapku je nabídkou od firmy BEE BAG a okouzluje vintage stylem, pečlivým provedením z ekologické kůže a prostorným velikostním formátem XL, který pojme formát A4 a spoustu drobností nezbytných každý den. Bez problémů si můžete vzít tuto kabelku do školy, na vysokou školu nebo do práce – vejde se do ní vše, co potřebujete, a přitom budete vypadat klasicky a stylově. Skvělý nápad k zdůraznění vašich outfitů.

… a ještě jedna listonoska

Další kabelka typu listonoska, která vám umožní vykouzlit si vintage styl. Velikost XL vám umožní uschovat vše, co potřebujete, a praktické kapsy uspořádat vše, co jen potřebujete. Kabelka je vyrobena z ekologické kůže a okouzlí vás svou rezavou barvou. Oceníte ji pro svůj jednoduchý a stylový design a městský šarm, který se osvědčí v každodenních situacích. Třešničkou na dortu jsou stylové kování ve zlatém odstínu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *