Jaká kabelka se hodí k černému saku?

Černé sako je klasikou v každém šatníku, protože je univerzální a hodí se k různým outfitům. Výběr správné kabelky však může ovlivnit výsledný stylingový efekt a učinit váš styl buď univerzálním, nebo extravagantním. V tomto článku se dozvíte, které kabelky senzačně doplní černou bundu – ať už se jedná o kožené ramonesky, nebo lehké látkové bundy.

Která kabelka by se měla hodit k černému saku? Zvolte klasickou hnědou!

Pokud přemýšlíte, jaká kabelka by se nejlépe hodila k černé bundě, zvolte klasickou hnědou. Tato elegantní barva se skvěle hodí k sytému odstínu černé a dodá celému vzhledu teplo a styl. Kabelka v odstínu hnědé je nejen praktickým doplňkem, ale také nadčasovým stylovým prvkem, který bude vždy trendy. Vytvoříte s ní ucelený a stylový vzhled, který se bude hodit k různým příležitostem, od každodenních procházek až po večerní posezení s přáteli.

Jaká kabelka se hodí k černému saku? Zvolte nadčasovou šedou!

Šedá je neutrální a decentní barva, takže se skvěle hodí k černému saku. Šedá kabelka je proto jemným doplňkem, který černou senzačně doplní, ale zároveň nebude příliš vyčnívat. S šedou kabelkou dosáhnete klidného, tlumeného vzhledu, který se hodí jak do práce, tak do společnosti s přáteli.

Jaká kabelka se hodí k černému saku? 

Pokud chcete svému oblečení dodat trochu života a charakteru, zvolte kabelku v jasné nebo výrazné barvě, která bude kontrastním prvkem. Například červená, žlutá nebo modrá kabelka jistě upoutá pozornost a dodá tlumenému outfitu výrazný vzhled!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *