Která kabelka se hodí ke květinovým šatům?

Kabelka s třásněmi je ideální volbou ke květinovým šatům. Stylové doplňky k dámskému oblečení podtrhují osobnost a módní vzhled. Nechte se inspirovat návrhy z našeho obchodu a užijte si široký výběr stylů. Všechny produkty jsou rozděleny do kategorií podle modelu a tvaru. Vyberte si dokonalou kabelku, která podtrhne váš styl.

Kolekce dámských kabelek v našem obchodě se rozšířila o novou dodávku, ve které najdete nejmódnější módní kousky pro aktuální sezónu. Vyplatí se prohlédnout si novinky a prohlédnout si modely připravené podle světových trendů. Mezi návrhy jsou italské výrobky z přírodní kůže a módní kabelky z odolných a trvanlivých syntetických materiálů. Pro každodenní použití, práci i nákupy jsou ideální robustně zpracované modely velikosti XL. Na večerní procházku jsou vhodnější menší tašky s lesklými detaily. Prohlédněte si kufry, poštovní pouzdra a nákupní tašky v nejmódnějších barvách, které se hodí ke květinovým šatům a dalším.

Kabelka se střapci – ideální doplněk k šatům

Doplňky k oblečení v boho stylu nikdy nevyjdou z módy. Ženy si navždy zamilovaly květinové šaty s volánky a třásněmi. Návrháři kabelek se snaží vyjít vstříc dívkám, které chtějí vypadat módně, a proto připravili modely, které se k takovým outfitům hodí. V našem obchodě najdete kabelky z měkkého semiše v přírodních zemitých barvách a divoce ženské modely zdobené střapci.

V kategorii univerzálních kabelek pro každodenní nošení nabízíme pečlivě zpracované styly z přírodní kůže, například italskou shopperku ze semiše s dlouhými střapci. Tento model je k dispozici ve více než 20 barvách, z nichž si můžete vybrat. Ke květinovým šatům si vyberte červenou semišovou kabelku – charakteristický boho doplněk – nebo model v odstínu, který odpovídá barvě stylu, například pudrově růžovou se stříbrným kováním. Sbalitelná taška velikosti XL má kovové nožičky chránící před znečištěním a odřením a pevná zaoblená ucha.

Kabelka v zářivé barvě, která se hodí k šatům

Boho styl už dávno není vyhrazen jen prázdninovému šílenství – oblečení tohoto typu se hodí po celý rok. Zdůrazňují osobnost, kreativitu a odvážné sebevyjádření. Vybírejte doplňky k oblečení, které upoutají pozornost, a volte výrazné barvy. Módní červené psaníčko je dotažené k dokonalosti do nejmenšího detailu! Intenzivní barva, řetízek na rameni, kovové ozdobné kroužky na přední straně a zajímavé prošívání vytvářející prošívání jsou silnými stránkami tohoto střihu. Taška se skvěle hodí ke květinovým šatům a mnoha dalším stylům. Uvnitř najdete kapsu na zip, druhou kapsu na drobnosti a další přihrádku, rovněž na zip.

Květinová kabelka

Na módních přehlídkách se objevilo mnoho modelů kabelek s potiskem. Některé z nich mají velká, dobře viditelná loga značek. Návrháři předváděli také výrazné geometrické vzory, kostky, pruhy a květinové vzory. Kabelky s potiskem jsou nyní v kurzu! Vyplatí se podívat se na tyto typy módních doplňků v našem obchodě a vybrat si ty, které vyhovují vašemu oblíbenému stylu.

V kategorii poštovních kabelek najdete řadu atraktivních modelů v různých variantách. Pozornost poutají kabelky z ekologické kůže v květinovém vzoru. Zde jsou návrhy některých zajímavých modelů:

  • klasická řetízková poštovní kabelka ve světlých, ženských odstínech vřesu a máty,
  • malá kulatá květinová kabelka na zip s uchem a řetízkem pro nošení na rameni,
  • elegantní lakovaná kabelka v tmavě fialové barvě,
  • prošívaná kabelka letterman’s bag pro večerní vycházky.

Prošívaná kabelka k večerním šatům

Elegantní doplňky k šatům vám dodají šmrnc a okamžitě vás připraví na večerní akci. Na rande nebo večeři s přáteli se skvěle hodí sofistikovaná kabelka z naší kolekce večerních kabelek. Malá prošívaná kožená nebo plastová psaníčko v neutrální barvě je jako blízká přítelkyně – těžko se bez ní obejdete a můžete si ji vzít téměř kamkoli. Navíc se bude pokaždé hodit k dané situaci. Do tašky podlouhlého obdélníkového tvaru se vejde i ten největší smartphone.

Skvěle vypadá i béžová kabelka Potri, která má uvnitř kapsu na zip, kapsu na drobnosti a další na telefon a přihrádku na zip.

Nosíte květinové šaty? Vyberte si semišovou kabelku!

Pokud jsou vaším oblíbeným outfitem květinové šaty, kabelka v neutrální barvě ze semiše bude univerzální kombinací. Měkká kůže je smyslná a příjemná na dotek. Vašemu vzhledu dodá více ženskosti a sex-appealu. V našem obchodě najdete modely velikosti XL z přírodního semiše a subtilní malé kabelky, do kterých uložíte své nezbytnosti.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *