Jak se starat o koženou kabelku? 3 osvědčené způsoby!

Kožená kabelka je nejen praktickým doplňkem našeho šatníku, ale také investicí do výrobku, který nám má vydržet mnoho let. Pro zachování přirozeného lesku kabelky je však nezbytná správná péče. V tomto článku se dozvíte 3 jednoduché způsoby, jak udržet kabelku z přírodní kůže jako novou po několik sezón!

Jak pečovat o koženou kabelku? Pravidelně ji čistěte

Prvním krokem k udržení skvělé kondice kožené kabelky je její pravidelné čištění. K odstranění prachu a nečistot z povrchu kabelky vám postačí vlhký hadřík nebo houbička. Nezapomeňte však nepoužívat příliš mnoho vody, která by mohla kůži poškodit. Po vyčištění kabelku jemně otřete suchým měkkým hadříkem.

Péče o koženou kabelku – chraňte ji před vlhkostí

Kůži může poškodit vlhkost, proto je dobré chránit naši kabelku před deštěm nebo záplavami. Existují speciální přípravky na impregnaci kůže, které vytvoří ochrannou vrstvu zabraňující pronikání vlhkosti. Před použitím impregnačního přípravku se ujistěte, že je kabelka čistá a suchá.

Jak se staráte o kožené kabelky? Ujistěte se, že je dobře hydratovaná

Stejně jako naše kůže potřebuje i kožená kabelka hydrataci. Pravidelné používání speciálních mlék nebo krémů pro péči o kůži pomůže udržet naši kabelku pružnou a měkkou. Naneste kapku přípravku na měkký hadřík a jemně vmasírujte do kůže, přičemž se vyhněte nadměrnému promaštění.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *