Ušetřete v novém roce, vyberte si kabelku v akci

Nižší ceny, to je klíčová fráze. Pokud plánujete v novém roce šetřit, měly by vás oslovit akce v obchodě Paní Kabelkové. Najdete zde mnoho kabelek, které vám vyrazí dech. Vyberte si svůj oblíbený.

Extravagantní zákazník

Pokud si potrpíte na kabelky, které překračují hranice moderního minimalismu, je tento model značky Vittoria Gotti určen právě pro vás. Šedá kabelka je hitem každé sezóny – tato kabelka v propagační barvě doplní váš šatník. Osloví vás zejména v případě, že hledáte rozmanitost a střih tašky, který vás zaujme. Výrazným prvkem tohoto modelu je kostkovaný vzor, který upoutá pozornost. Výrazným prvkem je také prostor, který vám umožní mít nejdůležitější věci vždy u sebe.

Kulatá kožená taška

Co říkáte na tuto kulatou koženou poštovní tašku od Vittorie Gotti? Je to model, který nelze nenosit s sebou. Je pečlivě vyrobena z přírodní kůže s půvabným květinovým vzorem. S tímto modelem budete moci zaujmout a mít vždy po ruce všechny potřebné věci. Nyní si ji můžete objednat za nižší cenu a kombinovat ji s mnoha styly – tato černá poštovní taška se bude hodit ke všemu.

Lehká kabelka pro každodenní nošení

Pokud naopak hledáte každodenní kabelku, která doplní všestranný styl, pak pro vás bude ideální poštovní kabelka Herisson. Díky jemně lesklé struktuře a módnímu provlékání se s touto kabelkou vymaníte z řady. Doplňte své oblečení o moderní kousek.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *