Plážové tašky – které modely jsou nejlepší?

Léto je roční období, které si nelze nezamilovat! Dny se prodlužují, teplota venku stoupá a kromě toho… je konečně ideální čas na dovolenou! Chystáte se na dovolenou k moři? Nebo plánujete víkendový pobyt v přímořském letovisku? Pokud ano, určitě se podívejte, které plážové tašky vám cestu na dovolenou usnadní!

Ratan shopper – na pláž i mimo ni

Ratanové kabelky jsou bezpochyby výrobky, po kterých v létě sáhnete. Jsou lehké, pevné a především dodají vašemu oblečení lehkost. Jsou ideální na pláž, ale nejen na ni. Můžete je používat i denně, například při prohlídce památek nebo při návštěvě restaurace. Skvělou volbou jsou zejména ratanové nákupní tašky. Proč? Je prostorná, takže se do ní vejde ručník, opalovací krém i kniha. Můžete si ji pohodlně přehodit přes rameno a užívat si její funkčnosti každý den na dovolené. Krásně doplní vzdušné letní outfity a všechny nezbytnosti budete mít na dosah.

Pruhovaná kabelka

Námořnické vzory milujeme! Skvěle se hodí k letnímu oblečení a dodávají mu přímořskou atmosféru. Je však třeba mít na paměti, že pruhovaná taška je sama o sobě natolik dekorativní, že se bude nejlépe hodit k jednoduchému oblečení. Tento model byl vyroben z vysoce kvalitní ekologické kůže. Je neuvěřitelně odolná, takže si můžete být jisti, že tašku budete používat i další sezónu. Její výhodou je také prostorná velikost XL, do které můžete sbalit všechny své nezbytnosti.

Láska k plameňákům

Co takhle kabelka s mladistvým potiskem? Plameňáci kralují módnímu světu již mnoho sezón a zejména dovolená u moře je ideální příležitostí vsadit na tento vzor… Ne nadarmo se plameňáci na matracích objevují v mořích a na koupalištích J Tato dámská shopper kabelka je pohodlná, prostorná a především upoutá pozornost svým trendy designem. Vpusťte do svého plážového stylingu lásku k plameňákům – právě teď je k tomu skvělá příležitost!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *