Funkční dámské kabelky – znáte tyto modely?

Pohodlná kabelka je při každodenním chození ven prioritou – zejména když víme, že budeme trávit mnoho hodin mimo domov. To však není jediným určujícím faktorem ženského vkusu, protože kromě pohodlí si ceníme také dobrého vzhledu. V tomto případě jsou ideálním řešením funkční dámské kabelky, které nejen krásně doplňují styl, ale především poskytují maximální pohodlí. Zajímá vás, které modely splňují tato očekávání? Podívejte se na návrhy na Panikabelkova.cz.

Dvojí použití kabelky

Kabelka nebo batoh – nemůžete se rozhodnout? Díky tomuto modelu se můžete se svým dilematem rozloučit! Tato univerzální dámská kabelka velikosti XL je nejen prostorná a hodí se ke každému stylu, ale především zaujme svou funkčností. Ucha tašky dosahují až na její dno, čímž dosáhnete dvou výhod. Na jedné straně vypadá rovný střih moderněji a na druhé straně… můžete upravit ucha a vytvořit dvě výztuhy – takže máte kabelku-pleaser! To je velmi praktické řešení, pokud je vnitřek vaší tašky během každodenních výletů naplněn různými věcmi. Pro odlehčení jednoho ramene je proto vhodné používat tento model jako prostorný dámský batoh. Pohodlné, stylové… jednoduše ideální pro každý den!

Nákupní taška a poštovní taška v jednom

Dámské nákupní tašky si již dávno získaly srdce žen, které si cení pohodlí. Jsou lehké, lze je nosit na rameni a zaujmou prostorným vnitřním prostorem, do kterého se vejdou nákupy nebo dokumenty formátu A4. Mnoho modelů má však ještě navíc praktickou malou kosmetickou taštičku uvnitř, která pomáhá oddělit drobné příslušenství od větších předmětů. A co takhle použít praktickou kosmetickou taštičku jako poštovní schránku? Naše sada dámských kabelek tuto možnost nabízí! Kosmetická taška má na boku zlatý kování, ke kterýmu můžete připevnit dlouhý nastavitelný popruh. Objednáte si jednu kabelku a ve skutečnosti máte dvě – sáhněte po té, kterou chcete, v závislosti na příležitosti!

Co takhle pohodlný batoh?

Dámský batoh je ideálním řešením z hlediska estetiky i funkčnosti. Modely určené pro dámy se vyznačují tím, že jsou lehké, elegantní a zároveň sbalitelné. Nastavitelné řemínky umožňují přizpůsobit jejich délku vašim individuálním preferencím a precizní a pečlivé zpracování z ekologické kůže je zárukou dlouhé životnosti. Dámský batoh je velmi pohodlný – uleví vašim rukám, ale zároveň jim dodá styl. Krásně se hodí ke koženým ramoneskám nebo džínovým katanám!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *