Hnědá dámská kabelka – proč byste ji měla mít?

Léto pomalu končí a ve vzduchu už cítíme blížící se podzim. Je to okamžik, kdy začínáme přemýšlet o výměně šatníku. Hnědá kabelka plně odráží atmosféru blížícího se podzimu a dokáže doplnit téměř každý outfit. V tomto článku se dozvíte, proč byste ji měla mít ve své kolekci, a také se seznámíte s několika inspiracemi.

Hnědá kabelka na podzim a nejenom

Podzim je roční období spojované mimo jiné s krásnou barevnou paletou. Listy získávají hnědý odstín, který se s časem mění v tzv. „zlatý podzim“. To se odráží také v našich outfitech, ve kterých dominují podobné barvy jako v přírodě. Hnědá dámská kabelka skvěle zapadá do teplejších stylizací a tak odráží atmosféru venku. Pamatujte však, že jde o doplněk, který funguje skvěle po celý rok – nejenom na podzim. Hnědá barva je natolik univerzální a nadčasová, že dokáže doplnit jak tlusté kardigany, tak letní šaty. Stejný doplněk po celých 365 dní v roce – proč ne? : )

Záruka zajímavého stylu

Hnědé dámské kabelky jsou kvintesencí nadčasového stylu, který zaujme. Není náhoda, že tašky v vintage stylu a boho kabelky jsou nejčastěji k vidění právě v této barevnosti. Hnědá barva a všechny odstíny hnědé se krásně skládají s různými druhy kabelek – od malých taštiček přes velké nákupní tašky. Zejména atraktivní jsou ty vyrobené z přírodní kůže, která s věkem získává charakteristické oděrky. Pokud máte rádi klasické doplňky, které upoutají pozornost a prolomí střízlivý outfit, hnědá kabelka se bude skvěle hodit.

Jak nosit hnědou kabelku?

Pokud již vlastníte hnědou kabelku nebo plánujete její koupi, pravděpodobně se ptáte, s čím a jak ji zkombinovat. Odpověď je velmi jednoduchá, protože doplňky v odstínech hnědé můžete kombinovat jak s elegantními, tak univerzálními stylizacemi. V létě nebo na jaře bude skvělým doplňkem lehkých šatů v bílé barvě, stejně jako těch s květinovým potiskem. Skvěle doplní také klasické džíny, ke kterým můžete obléci základní tričko nebo elegantní košili. V podzimní a zimní sezóně bude kabelka skvělým doplňkem k tlustým svetrům v střízlivých barvách, stejně jako se bude skvěle hodit k černé dlouhé kabátu. Pamatujte, že hnědá barva je dostatečně výrazná a zajímavá, takže tento typ doplňku vždy bude dobře vypadat na pozadí střízlivých šatů.

Několik inspirací

Hnědé dámské kabelky na podzim, které naleznete v obchodě Paní Kabelkova:

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *