Dámské kabelky do 1000 CZK – levné pohlednice a nákupy na léto 2022

Módní, kvalitní a cenově dostupné? Ano, je to možné! Nemusíte utrácet závratné částky, abyste si pořídili levnou dámskou kabelku, která bude perfektně fungovat několik sezón. Seznamte se se stylovými modely do 1000 CZK, které najdete v obchodě Pani Kabelkova – kromě skvělé ceny lákají i zajímavým designem!

Sáhněte po levné boho kabelce

Pokud jste milovnicí boho nebo etno stylu, tato dámská poštovní taška od značky Herisson bude perfektní! Díky aztéckým vzorům si vědomě vytvoříte originální image, která krásně doplní vaše každodenní oblečení. Další výhodou tašky je, že je pečlivě vyrobena z pevného materiálu – díky tomu je neuvěřitelně lehká, a tak se v letním období hodí k vaší image. Za zmínku stojí také to, že dlouhý řemínek byl vyroben z ekologické kůže – díky tomu je model odolný a nebude vás při nošení obtěžovat.

Umělecký design – levné tote bagy

Výrobky s uměleckým motivem se v posledních sezónách staly velmi módními. Můžeme si všimnout, že slavné obrazy zdobí mnoho oděvních součástí – halenky, ponožky, trička a také tašky! Levné tašky s motivem Hvězdné noci, Slunečnic nebo Fridy Kahlo jsou ideálním řešením, pokud jste citliví na umění, ale zároveň chcete mít možnost snadno do nich uložit užitečné věci – od nejmenších doplňků až po větší nezbytnosti (například knihu, deštník nebo drobný nákup).

Levná taška typu letterman ideální pro každodenní použití

Velké oblibě mezi levnými dámskými kabelkami do 1000 CZK se těší také poštovní tašky. Jsou povinnou součástí šatníku téměř každé ženy. Proč? Jsou praktické, malé, ale dostatečně prostorné, abyste v nich měli po ruce nejdůležitější příslušenství (telefon, klíče nebo peněženku).  Proto jsou tak užitečné při procházkách, setkáních s přáteli nebo návštěvách restaurací. Za zvláštní pozornost stojí modely z ekologické kůže – tento typ materiálu je tak odolný, že po tašce můžete bez obav sáhnout i v letní sezóně v následujících letech!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *