Dámská kabelka s funkcí batohu – proč byste ji měli mít?

Taška nebo batoh? Mnozí z nás řeší dilema, jaký model zvolit pro každodenní vycházky. Na jedné straně chceme, aby byla pohodlná, na druhé straně chceme, aby se hodila k našemu každodennímu oblečení (například do práce). Ideálním řešením je kompromis mezi těmito dvěma modely – taška s funkcí batohu! Zjistěte, proč byste ho měli mít, a seznamte se s několika nejprodávanějšími modely z obchodu Panikabelkova.cz.

Kabelky s funkcí batohu – miluji jejich velikost XL

Velikost kabelky je velmi důležitá, když ji chceme používat při každodenních vycházkách. Práce, nákupy, obchodní schůzka, cesta na univerzitu – to je jen několik příkladů, kdy potřebujeme kapacitu alespoň XL. Ideálním řešením jsou proto tašky s funkcí batohu, které jsou z definice praktické, pohodlné a prostorné – mají totiž nahradit velké batohy, aby se žádná žena nemusela každý den omezovat pouze na sportovní styl. Pokud tedy potřebujete hodně místa pro své věci, sáhněte po kabelce-batohu ve velikosti XL nebo dokonce XXL – je to záruka pohodlí a kapacity přizpůsobené vašim potřebám!

Pohodlí při přenášení – kabelka batoh 2 v 1

Znáte ten pocit, když máte v tašce tolik věcí, že je nepohodlné ji nosit na rameni? Je to příliš těžké a musíte každou chvíli měnit stranu, na které tašku nosíte? Existuje jednoduché řešení! Dámské tašky s funkcí batohu jsou pro takové situace ideální, protože je lze nosit na zádech, takže váha obsahu tašky je na zádech rovnoměrně rozložena. To vše díky nastavitelným držadlům, která byla „prodloužena“ téměř až na dno tašky. Stačí je prodloužit a rukojeť tašky se rázem promění ve dvě pohodlné šle. Stejně rychle můžete batoh vrátit do stavu tašky přes rameno. Zní to jednoduše a velmi pohodlně, že?

Všestranné batohy

Bez ohledu na módní trendy vypadají univerzální kabelky vždy senzačně. Důkazem toho jsou kabelky dámské batohy s jednobarevnou texturou, které se hodí téměř ke všemu. Můžete je kombinovat jak s ležérními stylizacemi, tak s elegantnějšími, a dokonce i sportovními. Pokud tedy nepatříte mezi milovníky trendů, kteří každou sezónu mění doplňky ve svém šatníku, vyplatí se vsadit na univerzální styl, který je nadčasový a bude fungovat po celá léta.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *