3 kabelky, které budou vždy módní! Tyto modely jsou nákupem na dlouhá léta!

Každá žena ví, že dámská kabelka je nedílnou součástí každodenních stylizací. Saháme po něm, když jdeme nakupovat, do práce, na procházku nebo na schůzku s přítelem. Proto stojí za to věnovat určitou pozornost nalezení takového modelu, který bude fungovat každý den, bez ohledu na trendy ve světě módy. Zajímá vás, které kabelky budou investicí na mnoho let? Podívejte se na 3 návrhy z obchodu Panikabelkova.cz – tyto tašky jsou nadčasové!

Univerzální kabelka – ideální na drobné předměty

V minimalismu je krása! Proto jsou dámské univerzální tašky obdélníkového tvaru spolehlivou nabídkou na několik sezón. Tento střih potěší svou jednoduchostí, která se hodí vždy a všude, na rozdíl od „nestálých“ tvarů, které jsou obvykle hitem jedné sezóny. Proto si můžete být jisti, že tento typ brašny je skvělým řešením, když chcete mít po ruce ty nejdůležitější doplňky.

Kromě nadčasového tvaru věnujte pozornost materiálu, ze kterého je taška vyrobena. Obvykle se totiž ověřuje, zda je výrobek dostatečně odolný, aby si zachoval svůj dobrý vzhled po mnoho let. Dobrou volbou budou zejména dámské kožené kabelky, které se s věkem ještě zlepšují. Například poštovní taška od italské společnosti Vittoria Gotti potěší jak svým minimalismem, tak zpracováním z měkkého přírodního semiše. Je k dispozici ve střední velikosti M, takže se do něj vejdou ty nejdůležitější věci. Je ideální na procházku nebo na setkání s kamarádkou u kávy.

Velká dámská nákupní taška – do práce i na nákupy!

Pokud však hledáte dámskou tašku, která vám poslouží hlavně při cestách do práce nebo na nákupy, určitě byste měli zvolit velkou nákupní tašku. Snadno se do ní vejdou dokumenty formátu A4 a drobné předměty, které uspořádáte do kapes (takže nebudete muset hledat příslušenství mimo jiné na dně tašky).

Při výběru kabelky se zaměřte na barvy a textury. Snažte se vybírat výrobky, jejichž barvy jsou univerzální bez ohledu na trendy. Jedná se například o černou, šedou, béžovou nebo červenou barvu. Nadčasová kabelka by také měla mít jednotnou strukturu, protože se vám bude lépe kombinovat s různými outfity. Tímto způsobem se také vyhnete riziku, že kabelka vyjde z módy – co je jednotné, je vždy aktuální!

Pohodlná taška na záda – doplněk pro aktivní dny!

Nadčasový styl může jít ruku v ruce s funkčností, a proto jsme přišli s batohem 2 v 1, který můžete nosit různými způsoby. Stačí jen upravit rukojeti a máte hotovo – buď máte batoh, nebo tašku přes rameno! Tento model je ideální pro dny, kdy jste mnoho hodin mimo domov (např. v práci, na univerzitě nebo při prohlídce památek).

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *