Dámské kabelky v boho stylu – tyto modely musíte mít v létě 2022!

Jarní a letní sezóna je obdobím, kdy měníme svůj šatník o 180 stupňů. Sáhneme po lehkém a vzdušném oblečení, které dokonale odpovídá počasí za oknem. Slunečné počasí lze podtrhnout nejen vhodným oblečením, ale také doplňky, které každý outfit doplní a dodají mu „wow“ efekt. Zejména kabelky v boho stylu – podívejte se na modely, které změní váš outfit!

Kabelky s třásněmi – doplněk pro každou bohémskou dívku!

Když se řekne boho styl, jako první vás napadnou dlouhé třásně. Dlouhé střapce jsou charakteristickým prvkem mnoha oblečení inspirovaných boho stylem a dodávají jim punc originality.  Často se objevují například na svetrech, sukních, halenkách a semišových bundách. Třásně vypadají skvěle také v kabelkách v boho stylu, které nelze ignorovat. Boho tašky se střapci jsou vzdušné, krásně se vlní ve větru a hodí se k lehkým šatům i džínům, když se venku trochu ochladí.

Dámské boho kabelky – ultralehké z ratanu!

Dámská boho kabelka z ratanu je hitem letní sezóny! Proč? Ratanové tašky se vyznačují svou ultralehkostí a pečlivou vazbou, která vytváří zajímavou strukturu. Proto vypadají skvěle v kombinaci s maxi šaty, stejně jako s džínami nebo lněnými šortkami. Ratanové boho tašky jsou také nepostradatelným doplňkem při cestách k moři. Dovnitř si snadno uložíte ručník, vodu, knihu a můžete vyrazit na pláž!

Kožená boho taška – nejen na léto!

Pokud hledáte kabelku v boho stylu, po které sáhnete nejen v létě, ale i v dalších ročních obdobích, pak vsaďte na kabelku z přírodního semiše. Semiš je neodmyslitelně spjat s bohémským stylem a bude dobře fungovat i v pozdním podzimu. Přírodní kůže je totiž nadčasová a odolná, takže si můžete být jisti, že se neopotřebuje. Koženou kabelku v boho stylu můžete kombinovat jak s šaty, tak s podzimními outfity – skvěle se bude hodit k ramoneskám, džínům a plochým botám na podpatku!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *